Otthonában lett rosszul Törőcsik Mari, kórházba került

Otthonában lett rosszul Törőcsik Mari, akit kórházba vittek, és pár napig bent is tartottak az orvosok.

Törőcsik Mari múlt pénteken lett rosszul velemi otthonában, és ápolójával együtt úgy látták, a legjobb, ha mentőt hív.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]nagyon köszönöm a sok aggódást, de szerencsére nincs nagy baj. Pénteken nem éreztem jól magam, és pontosan azért, hogy ne legyen nagyobb baj, szóltunk az orvosoknak. Behoztak a kórházba, ahol két napig vizsgáltak. Szerencsére mindent rendben találtak, nem volt semmi gond egyik eredményemmel sem. Sőt, jókat aludtam itt, és mindenki nagyon kedves volt. Ráadásul egyáltalán nem voltam egyedül, az ápolóm végig velem volt[/perfectpullquote]

– mondta a Kossuth Nagydíjas színésznő a Blikknek.

1920 1
Törőcsik Mari / Fotó: Fidelio

A színésznő hétfőn hagyhatta el a kórházat, és azóta már otthonában erősödik. „Szeretem az őszt, és eddig olyan szép idő is volt. Sokat voltunk kint a friss levegőn, de lehet, hogy a hirtelen időváltozás nem tett jót. A lényeg, hogy újra itthon lehetek, mert itt tudok a legjobban erősödni. Nem szeretek én már kórházban lenni, csak annyit, amennyit muszáj” – mondta.

Törőcsik Mari nincs jól fizikálisan, így távol marad a színpadtól

„Fizikálisan nincs túl jó állapotban, de szellemileg teljesen rendben van” – mondta Törőcsik Mari állapotáról a Borsnak Jordán Tamás, aki rendszeresen látogatja a színésznőt, aki bármennyire is szeretne, az egészségi állapota miatt egyelőre nem tud visszatérni a színpadra.

Törőcsik Mari tavasszal nyelőcsőproblémával került utoljára kórházba, erről azt mondta a lapnak: „azzal már nincs gond, jól tudok enni, étvágyam is van. Sokan látogatnak, hívnak, keresnek, amitől mindig jó kedvem lesz, és csak ez számít.”


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból