A pár plusz költséget számolt fel azoknak, akik egynél több szelet tortát ettek az esküvőn

Nagy meglepetésben volt része egy esküvő vendégének, aki üzenetet kapott az újdonsült pártól, hogy ki kell egyenlítenie a számláját, mivel két szeletet is evett a tortából.

A házasság első napjai a két szelet tortaevők felkutatásával telt

A Mirror cikkezett arról a nőről, akitől azt követelte az újdonsült pár, hogy fizesse ki az extra szelet tortát, amit elfogyasztott a lagzin. A meg nem nevezett nő elárulta, a pár a nagy napon bejelentette, a vendégeknek be kell szállnia az esküvői torta költségeibe, és ezerötszáz forintnak megfelelő összeget kell bedobniuk a közösbe.

A nő nem gondolt túl sokat a dologról, egészen addig, amíg pár nappal a lagzi után furcsa üzenetet kapott. A frissházasok azzal keresték fel, hogy visszanézték a biztonsági kamera felvételeit, és feltűnt nekik, hogy a nő két szelet tortát is evett, de csak egyszer fizetett. Bizonyítékként még a videót is elküldték neki, és megkérték, minél előbb egyenlítse a számláját.
Eskuvoi Torta Eskuvo Lagzi 1
A vendég a Redditen osztotta meg az üzenetváltást, kiemelve, hozzájárult a torta költségeihez, ahogy kérték, de nem volt világos számára, hogy az ár szeletenként értendő. A hozzászólók kiakadtak a pár követelésén. Volt, aki azon gúnyolódott, milyen romantikus az esküvőn készült biztonsági kamera felvételeivel tölteni a házasságuk első napjait azután kutatva, ki hány szelet tortát evett. Egy másik kommentelő azt emelte ki, hogy a vendégek pénzt költenek a nászajándékra, az odajutásra, a ruhára, tehát nem jogos a tortával fukarkodni.
Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk