Nagy meglepetésben volt része egy esküvő vendégének, aki üzenetet kapott az újdonsült pártól, hogy ki kell egyenlítenie a számláját, mivel két szeletet is evett a tortából.

A házasság első napjai a két szelet tortaevők felkutatásával telt

A Mirror cikkezett arról a nőről, akitől azt követelte az újdonsült pár, hogy fizesse ki az extra szelet tortát, amit elfogyasztott a lagzin. A meg nem nevezett nő elárulta, a pár a nagy napon bejelentette, a vendégeknek be kell szállnia az esküvői torta költségeibe, és ezerötszáz forintnak megfelelő összeget kell bedobniuk a közösbe.

A nő nem gondolt túl sokat a dologról, egészen addig, amíg pár nappal a lagzi után furcsa üzenetet kapott. A frissházasok azzal keresték fel, hogy visszanézték a biztonsági kamera felvételeit, és feltűnt nekik, hogy a nő két szelet tortát is evett, de csak egyszer fizetett. Bizonyítékként még a videót is elküldték neki, és megkérték, minél előbb egyenlítse a számláját.
Eskuvoi Torta Eskuvo Lagzi 1
A vendég a Redditen osztotta meg az üzenetváltást, kiemelve, hozzájárult a torta költségeihez, ahogy kérték, de nem volt világos számára, hogy az ár szeletenként értendő. A hozzászólók kiakadtak a pár követelésén. Volt, aki azon gúnyolódott, milyen romantikus az esküvőn készült biztonsági kamera felvételeivel tölteni a házasságuk első napjait azután kutatva, ki hány szelet tortát evett. Egy másik kommentelő azt emelte ki, hogy a vendégek pénzt költenek a nászajándékra, az odajutásra, a ruhára, tehát nem jogos a tortával fukarkodni.

Felháborodott a menyasszony, amiért a vendégek nem akartak vagyonokat fizetni az esküvőjükre

Hiszen csak közel egymillió forintba került volna részt venni.

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet