Történelmi pillanat: Donald Trump és Kim Jong-un kezet ráznak

Ez az első alkalom a történelemben, hogy egy amerikai elnök és egy észak-koreai vezető találkoznak. Fotónk és videónk is van azokról a precedens nélküli pillanatokról, amikor Donald Trump és Kim Jong-un kezet fognak egymással.

Valóra vált az, ami idáig elképzelhetetlennek tűnt: Donald Trump amerikai elnök és Észak-Korea rettegett vezére, Kim Jong-un Szingapúrban találkoztak egymással.

Az alábbi videón a történelmi találkozás képei láthatók.

A korábbi két nagy ellenség közeledik egymáshoz a hófehér szingapúri szálloda vörös szőnyegén.

Gettyimages 971754200
Kim Jong-Un És Donald Trump Történelmi Kézfogása / Fotó: Saul Loeb / Afp / Getty Images

Kézfogásuk kattogó kamerák kereszttüzében zajlik, az egész világ rájuk figyel most. Komoly pillantások, majd oldottabb mosoly következik. Végül Trump és Kim Jong-un megbeszélésre vonulnak el. 

Trump and Kim Jong Un shake hands at Singapore summit

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Trump szerint a megbeszélések Kim Jong-unnal “őszinték, közvetlenek és produktívak” voltak. A két államférfi közös megállapodást írt alá. Donald Trump azt mondta, leállítja a “háborús játékokat”, az észak-koreai vezér pedig megígérte, hogy felszámol egy rakéta tesztelési helyszínt. A megállapodás szerint Kim Jong-un elkötelezte magát arra, hogy megszabadítja a koreai félszigetet a nukleáris fegyverektől.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból