Tóth Andi részletesen mesélt az élete legnehezebb időszakairól, kezdve a gyerekkorától egészen addig az időszakig, amikor problémái alakultak ki az alkohollal.

Tóth AndiZShowtime csatornának adott interjút, amiben elárulta, hogy nagyon nehéz gyerekkora volt, többek között azért, mert nagyon szegények voltak, édesapja pedig kizárólag pénzkereseti lehetőséget látott benne, írja168.

Az énekesnő azt is kifejtette, hogy élete egyik legnehezebb időszaka azután volt, hogy rövidesen a Szabó Ádámmal való szakítása után szerepelt a Sztárban Sztárban, ahol mindent beleadott, hogy “megmutassa, hogy énekesnő”, de mindenkit csak az érdekelt, hogy ott ül az exe is a műsorban. 

40 fokos lázzal gyakoroltam éjszaka, a belemet kidolgoztam, beleadtam mindent ebbe, hogy megmutassam, én énekesnő vagyok. Nem bírtam kezelni, és megcsúsztam… Minden napot az utolsónak éltem meg

– vallotta be. Elmondása szerint semmilyen jövőt nem látott magának, és a fájdalmát az alkoholba fojtotta, napi szinten ivott. 

Nagyon ittam, szerintem alkoholizmusnak is nevezhetjük. Nem akartam letenni, mert simulékonyabb volt az élet.

Annak ellenére, hogy nehezen viselte a műsort, idén mégis elvállalta, hogy zsűritagként visszatérjen a műsorba, ahol akkori párja, Marics Peti is zsűrizett. Azonban az évad felénél szakítottak, ami ismét nagy nehézség volt számára. 

Nagyon rossz volt. Előtte-utána sírtam a buszban, közben meg felvettem a mosolyt és lenyomtam. Az első adás közvetlenül a szakítás után szörnyű volt. Ott szerintem mindkettőnkön látszódott.

Kijelentette, hogy biztos abban, hogy nem volt harmadik fél, nem megcsalás állt a szakítás hátterében. 

Egyszerűen csak nem az volt, akinek hittem. (...) Én egy csupasz emberi lényre és annak az érzéseire vagyok kíváncsi. Viszont nekem nagyon fontos, hogy tisztában legyél a szaroddal.

Úgy érzi, ő tisztában van a traumáival és annak következményeivel, igyekszik ezeket úgy kezelni, hogy ne ártson vele másoknak egy kapcsolatban, és ezt elvárja a másiktól is.

Ő egy jó fej srác, viszont még nagyon fiatal, az érzelmi intelligenciája alacsony hozzám képest

– összegezte az énekesnő. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet