Lehullt a lepel.
Bár Tóth Andi nem táncolt a Dancing with the Stars elődöntőjében, a jövő héten a döntőben azonban parkettre lép Andrei Mangrával, és ahogy korábban már ígérték, fergeteges produkciót láthatnak majd a nézők.
Az elmúlt hetek hallgatása után azonban Lékai-Kiss Ramónának megnyílt, és egy kis videóban a döntőre való felkészülés mellett a mögötte álló nehéz időszakról is beszélt. Rami könnybe lábadt szemmel hallgatta.
“Nagyon nehéz volt ez az év, nagyon embert próbáló volt. Ki tudsz égni nyilván. 200-300 bulim volt az idén összesen. Szóval fáradt vagyok!” – mondta.

Kapcsolódó cikk

“Féltem, hogy nem marad energiám erre a produkcióra, viszont éreztem, hogy a testem is egyszerűen már hiányolta ezt a fajta boldogsághormont, hogy táncolhat. Szeretném a decembert teljesen pihenéssel tölteni, és januártól majd újra gondolom, hogy a jövő évben mi várható tőlem” – tette hozzá Raminak Andi, aki könnyes szemmel hallgatta az énekesnő szavait.

Az is kiderül, mit titkol

Kapcsolódó cikk

“A magánéletem, a párkapcsolatom, a barátaim, illetve a munkám mélyebbb részeit nem feltétlenül osztom meg, ez nem azért van, mert titkolok bármit, vagy én magam vagyok felszínes, csak attól független, hogy közszereplők vagyunk, mindenkit megillet a magánélet” – zárta a beszélgetést Andi, arra a kérdésre válaszolva, hogy bezárkózott-e. Az énekesnő elmondta, nincs zárva a kapu, nincs rajta lakat, ki le lehet nyomni kilincset, de csak olyanokat enged be, akik jóindulattal és kíváncsisággal lépnének be, akik rá kíváncsiak.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet