Hatalmas utat járt be a 24. születésnapját ünneplő Tóth Andi, aki csupán 15 éves volt, amikor először lépett az X-Faktor színpadára.

Tóth Andi 2014-ben, az X-Faktor ötödik évadában állt a közönség elé 15 évesen, és már a bemutatkozó dalát is megdöbbentő természetességgel adta elő. Útját az X-Faktor színpadáig egészen máig a Blikk foglalta össze.

A tehetségkutatóban végig elkápráztatta a közönséget és a mentorokat belevaló stílusával és tehetségével, így végül a fődíjat is ő vihette haza abban az évben. Még csak 15 éves volt, de már fellépéseket adott, és az RTL Válótársak című műsorában is szerepet kapott. 

A felnőtté válással számos változáson ment keresztül, egy időben erős sminkkel és extravagáns öltözködéssel hívta fel magára a figyelmet, de az őt kritizálóknak intézett balhés beszólásaival is gyakran felkerült a bulvárlapok hasábjaira. 

Nem csak a kommentelőknek, de hírességeknek sem félt visszaszólni, a leghíresebb, hónapokig tartó sztárbalhéja Tóth Gabival volt, aki egy zárt csoportból kiszivárgott bejegyzésben kritizálta a fiatal énekesnőt, azt állítva, hogy nem mutat jó példát a fiataloknak. 

Az énekesnő 2022-ben sem unatkozott, támadások érték román származása miatt, a Marics Petivel való kapcsolata miatt, majd egy drogbotránnyal kapcsolatban is hírbe hozták, bár az énekesnő következetesen tagadja, hogy köze lett volna hozzá. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet