Tóth Andi közösségi oldalán szedte darabokra lényegében az összes létező csillagjegyet. Kivéve persze a sajátját.

Tóth Andi korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében fejtette ki a véleményét, miszerint az ő csillagjegye, a Bak a legjobb, hiszen Jézus is Bak volt, majd részletesen belement, hogy melyik jeggyel mi a problémája, írja168.

Beszéljünk két szót a Bakokról, mert szegények... annyira meg nem értett lények vagyunk a világban. Itt van például az is, hogy azt hisszük, mi vagyunk a legjobb jegy a világon. Ami így is van, de csak gondoljuk végig, miért!

“Nem vagyunk olyan hisztisek, mint a Halak meg a Rákok. Nem vagyunk olyan agresszív, konfliktuskezdeményező egoisták, mint a Kos, Nyilas, Oroszlán. Nem vagyunk olyan álomvilágban élő, »majd lesz valahogy« döntésképtelen, »it’s ok«-emberek, mint a Vízöntő, Mérleg. És határozottan nem vagyunk akkora vérbeli gecik, mint az Ikrek! Vitatkozhatsz ezzel, maga az ördög az Ikrek, ez ennyi” – vélekedett az énekesnő.

Miket szoktak rólunk mondani? Rideg, barátságtalan, semmilyen, pénzéhes. Nekem ez mind tetszik. Na, de miért mondják ránk azt?

“Azért mondják, mert nem szoktunk szerelmet vallani az első nap, ha valakit megismerünk, nem nevetünk a semmin, nem osztjuk meg a legféltettebb titkainkat egy vadidegennel, csak mert szépen mosolyog ránk. (…) A pénzéhes abból áll, hogy szeretjük a pénzt. De ki nem?! Ki nem szereti a pénzt? Viszont a Bak egy 50 éves tervvel előáll, megvalósítja, és ha megnézed, akkor a Bakok általában kőgazdagok” – elmélkedett.

Mindebből kifolyólag a Bak általában két jegyet tud elviselni, ez a Szűz és a Skorpió. A Skorpióból én csak a férfiakat tudom elviselni, mert egy Skorpió férfi olyan, mint egy őrző-védő doberman.

“A Skorpió nő viszont kezet foghat az Ikrekkel, és gonosz kacajjal sétálhatnak a naplementében a pokol tüze felé. A Szűz nők zseniálisak, maximalisták, hiperérzékenyek, az tény, de nem fog nyakon szúrni álmodban, mint a Halak, ha megbántottad egy picikét az érzéseiket, és bosszút állni az egész családodon” – jelentette ki. A Bikákról pedig úgy gondolja, hogy a Bak gonoszabb verziója. Az énekesnő ezután – vélhetően a negatív fogadtatás miatt –, hamarosan ismét bejelentkezett.

De jó, hogy így szerettétek a kis vidiket, haha. Csak hogy ne érezze senki támadásnak, szívesen elemezgetem külön-külön majd a jegyeket röviden, elmondva a pozitív és negatív kis dolgainkat

– mondta, hozzátéve, hogy “nem kell ezt halál komolyan venni, de elég sok alapdolgot mond el a csillagjegyed”.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet