Sokan még mindig úgy gondolják, Tóth Andi volt az az énekesnő, akit rendőri kísérettel vittek kórházba drogokkal a szervezetében és felvágott csuklókkal.

Tóth Andi többször is tagadta, hogy róla szólna a hír, miszerint egy magyar énekesnőt mindkét kezén mély sebekkel, kokainnal a vérében találtak a 13. kerületi lakásának fürdőszobájában. Ennek ellenére még mindig sok rajongó arra gyanakszik, hogy mégis ő volt, amiből kisebb balhé alakult ki az énekesnő kommentszekciójában, írjaBors.

Az énekesnő tisztázta, nem is tartózkodik Budapesten, és a menedzsere is elmondta, Andi az elmúlt napokban minden percét vele és Marics Petivel töltötte, tehát nem Tóth Andiról van szó.

Ennek ellenére az énekesnő legújabb posztja alatt, amiben bejelentette, hogy hónapok óta a Hazatalálsz című új sorozatot forgatja a TV2-nek, rengeteg kommentelő követelt bizonyítékot arra, hogy tényleg nem Andiról szólnak a hírek, ami kivívta sokak felháborodását. 

Bárhogy is legyen... Mi az, hogy ti számon kéritek, hogy mutassa meg a csuklóját? Kik vagytok ti? Bárki kéri, hogy te mutogasd a sz**os bugyidat vagy bármit?!

– csattant fel egy hozzászóló. Egy másik azt írta:”nem ő volt. Próbáljátok meg feldolgozni!”

Mások aggodalmukat fejezték ki amiatt, hogy Andi túlhajtja magát, és a mosolya sem a régi.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet