Tóth Andi egy hamarosan érkező sorozatban játszik, a forgatás azonban komoly nehézségeket okozott számára.

Tóth AndiTV2 legújabb napisorozatában vállalt szerepet, egy vadóc erdélyi lányt játszik, aki azért érkezik Magyarországra, hogy megtalálja a nővérét. Elmondása szerint a forgatás egy amúgy is sűrű időszakban zajlott, és a karakter megformálása is megterhelte lelkileg, írjaBlikk.

Nehéz volt ez a nyár. Nyáron kezdtük el ezt forgatni, és egy zenésznek nyilván a nyár a legpörgősebb időszaka. Ráadásul idén mindent is elvállaltunk a Covid után, szóval heti 5-7 fellépésem volt, emellett hétköznap pedig forgattam, amikor csak tudtam.

Ősszel sűrűsödtek be igazán a teendői, ebben az időszakban nem aludt sokat, de próbálta kihozni magából a maximumot. Elmondása szerint a forgatás utolsó két hete volt a legnehezebb, mivel ekkor mindennap hajnaltól estig forgatott, és a karakter megformálása sem volt könnyű. 

Az összes jelenetem olyan volt, amiben zokogok, depresszióban vagyok, üvöltök, átmegyek kábé pszichopatába, és azt sem tudom, hogy mit kell csinálnom, és már nagyon messzire elmegy ez a lány...

“Fejben, mentálisan ezt átélni és ott lenni, nehéz volt lelkileg” – vallotta be. 

Mindennap zokogtam és bőgtem, és átvettem azt a pszicho fejet meg elmét, ami ehhez kellett. Szóval az nehéz volt, de pont ezért a kedvenceim ezek a jelenetek.

„Amikor egy ilyen nap után hazamentem a páromhoz, ő meg így nézett rám, hogy veled mi van, én meg nagy, duzzadt, könnyes szemekkel még mindig azon kattogtam, hogy ma miket csináltam és miket mondtam. Ott úgy azért nehéz volt, viszont így, hogy tudom, annak vége, azért könnyebb. De azt tudom, hogy nagyon könnyen bele lehet ebbe zuhanni, szóval igyekeztem nem belezuhanni” – árulta el.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet