Tóth Andi védelmébe vette Adriennt, akit a legaljasabb eszközökkel bántottak a követők.
Több ezres megtekintéseket ért el az a 14 éves lány, aki a saját szórakoztatására készített videókat.

Adrienn a tinédzserek hétköznapi életét élte, s ahogyan az oly sok más, vele egykorú fiatallal megesik, őt is magával ragadta a TikTok és az Instagram világa. Az általa közzétett videók futótűzként terjedtek, ám nem a szó pozitív értelmében, ugyanis Adrienn gúny tárgyává vált.

A „bűne” csupán annyi volt, hogy jól érezte magát, miközben az általa kedvelt előadók dalait énekelte. Azt senki sem érti, hogy a videói miért csípik annyira kommentelők százainak a szemét, akik gyakorlatilag minden mozdulatába belekötöttek, sőt volt, hogy a halálát kívánták!

Tóth Andinak elküldték Adrienn egyik videóját, s amint meglátta, hogy nyilvánosan megalázzák és darabokra szedik a lányt, úgy érezte, muszáj szót emelnie a védelme érdekében – írta meg a Borsonline.

“Valószínűleg azzal a szándékkal küldtétek, hogy de jót fogok majd nevetni rajta vagy én is megalázom, nem tudom. Az a temérdek komment, ami a videók alatt volt, a gyomrom kifordult b*zd meg tőletek! Valahol kettőezer kommentben szapulják, megalázzák, kinevetik ezt a lányt, mert nem tetszik, ahogy kinéz, énekel vagy megnyilvánul” – magyarázta.
Az énekesnő arra is ki kitért, hogy a lány nemrég kitett egy videót, amelyben sír, mivel az édesapja tudomására jutott, hogy milyen sokan megalázzák őt és arra kérte, szüntesse meg az Instagram-oldalát.

Kapcsolódó cikk

“Itt hol az igazság? Ez hol jogos? Az a kib*szott Néztek dal is pont erről szól, hogy ha nem tetszik és nem érdekel az a videó, akkor mi a büdös f*szért nem görgetsz tovább?! Miért kell neki leírni, hogy kb. haljon meg?” – kelt ki magából az énekesnő, aki pontosan tudja, mit élhet át a kislány, hiszen őt is emberek ezrei szapulták már.
A cyberbullying korunk egyik legveszélyesebb jelensége, amikor a fiatalok olyan durva zaklatásnak teszik ki a társukat, amellyel akár öngyilkosságba is kergethetik. Mivel Andi aggódik, arra kérte a saját követőit, hogy írjanak Adriennek néhány kedves és biztató sort, a zaklatóit pedig felszólította arra, hogy hagyják őt békén!

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet