Tóth Andit az elmúlt időszakban rengeteg támadás érte, ami nagyon megviseli az énekesnőt.

Sokan feltételezték, hogy Tóth Andi volt az az énekesnő, akit droggal a vérében, felvágott csuklókkal szállítottak kórházban. Az énekesnő többször is tagadta, hogy róla szólnak a hírek, de ennek ellenére is rengeteg kritika érte.

Ez a poszt most arról szól, hogy elfáradtam. Tudom, hogy a Jóisten megajándékozott valamivel, vagy valamikkel, amiért hálával igyekeztem minden negatív ellenére kitartani és arra koncentrálni, hogy adjak belőle a világnak

– írta legújabb posztjában, amit a Blikk idézett. “Akkor is, ha sokszor nekem jobban fáj, hiszen magamból osztok meg egy túl nagy részt, amit sok ember a saját feszültsége levezetésére felhasználható céltáblájának tekint. Ezt is megértem, senkinek nem könnyű.”

Tudom nekem ezt kötelességem tűrni. Nyugtassátok ezzel magatokat. Ez nem Amerika. Ez egy kis ország, rengeteg rosszindulattal.

Andi elmondta, egy időre visszavonul, és átgondolja, merre tovább. 

Az énekesnő szomszédai megerősítették, hogy Andit párja, Marics Peti támogatja, és próbálja kihúzni a gödörből.

Andi sosem ápolt szoros viszonyt a szomszédaival, de az elmúlt hetekben még inkább magába fordult és elzár mindenkitől. Peti amennyit csak tud vele van, hetente többször látjuk itt, próbálja őt kirángatni ebből az állapotból

– árulta el az informátor.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet