Tóth Andi a napokban jelentette be, hogy saját ruhamárkát indít Backoff névvel.

Tóth Andi új ruhamárkájának hírét azonnal felkapta a sajtó, és volt olyan újság, aki azzal a címmel hozta le a hírt, hogy „Kiderült, honnan remél rengeteg pénzt Tóth Andi az éneklés helyett”. Az énekesnő korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében reagált erre, írja24.hu.

Nem azért kezdtem ebbe bele, hogy meggazdagodjak, ugyanis ez kibaszott drága dolog. Mert nem az ölembe fog hullani az a rengeteg anyag ingyen, nem én fogom megvarrni, rányomtatni a mintákat vagy a feliratokat, és nem is én fogom kihordani házhoz kisbusszal

– jelentette ki. Elmondása szerint a saját kollekció ötlete nem most pattant ki a fejéből, mielőtt Magyarországra költözött, divattervező szeretett volna lenni.

Azért kezdtem ebbe most bele, mert most van rá időm, energiám, pénzem. Úgy gondolom, hogy van stílusom, szeretek összerakni szetteket, szeretek szórakozni ezzel.

“Aki engem követ, azt látom, az is szereti a stílusomat, megkérdezi, mit honnan vettem, kikéri a véleményemet. Nem kell minden mozdulatomban a rosszat meg a negatívat látni. Ha a pénz motiválna, akkor nem hagytam volna abba az éneklést” – magyarázta.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet