Tóth Andi először nyilatkozott a sajtónak a visszavonulása óta.

Tóth AndiFókusz stábjának nyilatkozott Zimány Linda divatbemutatóján, és elmondta, tudatosan tartja távol magát a nyilvánosságtól, mivel belefáradt az őt övező figyelembe és a róla szóló pletykákba, írja24.hu.

Én me time-ozok jelenleg. Van egy kutyám, kiköltöztem a városból, és életem életét élem. Pont ez volt az ötletem, hogy minél távolabb kerüljek a médiától, de nyilván ilyen kis kiöltözős dolgokra nagyon örülök, hogy ha eljöhetek

– magyarázta, majd később Zimány Linda is mesélt az énekesnőről, akivel baráti viszonyban vannak, és még a Sztárban Sztár forgatásán találkoztak. 

Akkor is ámulattal néztem, hogy hogy lehet ilyen tehetséges és gyönyörű ez a lány! Fantasztikus ember, és egyértelmű volt, hogy egy ilyen eseményre meg kell hívjam, mert szeretem, mikor gyönyörű nők vesznek körül

– árulta el. “Mindig lesem az Andit, mert a világ leggyönyörűbb nőjének tartom. Gyerekkoromban mindig barnahajú akartam lenni, de nekem nem áll jól, és ezért mindig kell egy barna szépség, akit idealizálhatok” – tette hozzá, amire Andi azzal reagált, hogy ő ezzel pedig pont fordítva van, ő meg szőke szeretne lenni, csak neki az nem áll jól.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet