Hatalmas adósság terheli a házat, ami egyedül Tóth Gabi nevén van.
Tóth Gabi már korábban is beszélt arról, hogy hitelt vettek fel azért, hogy szentendrei házukat felépíthessék, de aztán amikor a válási botrány kipattant, kiderült, hogy pontosan milyen összeg terheli az ingatlant: 75 millió forint.
A tulajdoni lap másik nagy meglepetése az volt, hogy a ház tulajdonosa Tóth Gabi egyedül, (volt) férje, Krausz Gábor nem tulajdonosa az ingatlannak.

Nos, a Blikk ezzel kapcsolatban megkérdezett egy szakértőt, aki azt mondta, hogy ebből az összegből következtetni lehet a havi törlesztőrészletre, illetve arra, hogy Tóth Gabi mennyit kereshet: „ha a leghosszabb futamidőre, azaz húsz évre lett felvéve a közel 75 millió forint piaci lakáshitel, akkor körülbelül 645-685 ezer forint közé esik a havi törlesztőrészlet. […] Nagyjából havi nettó másfél millió forint kereset alatt nincs is nagyon lehetőség ilyen magas kölcsönhöz hozzájutni, ám egy házaspár esetén ezalatt a kettejük jövedelmét kell érteni.”

Tóth Levente, a Bank360 vezető elemzője hozzáteszi, hogy ha a pár a CSOK-ot is felvette, akkor ezt válás esetén vissza kell fizetni, amennyiben csak egy gyermek született – és ugye Tóth Gabiéknál most ez a helyzet.
Emlékezetes, hogy Tóth Gabi a házzal kapcsolatban egy hónapja a következőket mondta: „az igazán fontos dolgok azok, hogy van egy gyönyörű kislányom, ott a férjem, van egy gyönyörű családom, építgetem a kis házamat, […] ez minden embernél nagyrészt, nyilván vannak vannak tragikus sorsok, de általánosságban minden embernél elérhető.”

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet