Tóth Gabi reagált arra, hogy rengeteg kritika érte az elmúlt napokban a Beyoncé-feldolgozását. A gondolataival pedig egyik legnagyobb kritikusa, Kajdi Csaba is tudott rezonálni.

Tóth Gabi TikTok-videóban beszélt arról a videóról, amiben látható, hogy szokatlan, egyedi stílusban dolgozta fel Beyoncé egyik slágerét, amire tömegével zúdultak a negatív kommentek, írja168.

Konkrétan ez a cancel culture. A teljes eltörlés, karaktergyilkosság olyan mértéke, amikor már azt kérdőjelezik meg, hogy tudok-e egyáltalán énekelni. [...] A szakmai tudásomat soha senki nem kérdőjelezte meg, és most már ez is megtörtént

– magyarázta, majd arra tért ki, hogy csak egy részlet lett kiragadva a feldolgozásából, és arra reagálnak most az emberek. „Egészen elképesztő, ahogy meg lehet vezetni az embereket. […] Milyen az emberi elme, és hogy lehet megvezetni bárkit azzal, hogy amikor valamire csoportosan mondjuk, hogy jó, akkor a csorda megy azzal, hogy jó, és ha valamire, ami jó volt eddig, és jónak gondoltuk, most csoportosan elkezdjük azt mondani rá, hogy ez szar, akkor hogyan lehet az emberek agyát átmosni azonnal erre!” – elmélkedett az énekesnő.

Gabi videójára Kajdi Csaba is reagált, aki rendszeresen élesen kritizálja az énekesnőt, de most meglepő módon talált a mondanivalójában olyan gondolatokat, amikkel egyet tud érteni. Bár aközött látja a párhuzamot, hogy az énekesnő panaszkodik a kiragadott részletek alapján történő lejáratásra, és az emberek megvezetésére, miközben kiáll a kormány mellett, amely ugyanezt teszi. 

Ugye milyen elképesztő, ahogy meg lehet vezetni, Gabikám, embereket? Ez érdekes gondolat! [...] Látod, hogy át lehet mosni az agyukat? Látod, mi az, amikor kivágnak egy kis részt valamiből, és azzal elhitetik az embereket és lejáratókampány van?

“Az őszödi beszéd beugrik, Gabó? Ott is csak kivágtak egy részt! […] Ezt csinálják 13 éve nálunk. Láttad a mostani óriásplakátot? Az szerinted nem karaktergyilkosság? De jól beszélsz, csipállak!” – mondta Cyla Instagram-oldalán. 

Teljesen egyetértek a Gabival, mert ő is azt mondja, hogy egészen elképesztőnek tartja azt, hogy hogy lehet megvezetni az embereket, én is. Egészen elképesztőnek tartja a csordaszellemet, én is. Hogy a csoportokat hogy lehet manipulálni, én is.

“Tehát a Gabi meg mink ugyanazt gondoljuk! […] Mindent elmondott a propagandáról!” – jelentette ki.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet