Tóth Gabi éppen nemrég beszélt arról, hogy az ő magánélete mennyire nem botrányos. Tippeljen most, mikor hozta fel pont a megcsalás témáját, mert alább már mutatjuk is a vonatkozó videót!
Tóth Gabi pár héttel ezelőtt még azzal került be a hírekbe, hogy kritizálták egy Beyoncé-feldolgozása miatt.
Ezzel kapcsolatban nyilatkozott a Tények Plusznak, és arról bocsátkozott fejtegetésbe, hogy semmi alapja a vele szembeni indulatoknak, hiszen az ő magánélete nem is botrányos.

Kapcsolódó cikk

Toth Gabi Enekesno Botranyhos Kommentelok

Tóth Gabi: “Nem csaltam adót, nem drogozok, nem csalom meg a férjem, nem csinálok semmi olyat, ami botrányhősnő szerepbe rakna”

Tudja, hogy megosztó személyiség, de úgy véli, kamuprofilok kritizálják őt a közösségi oldalakon.

Elolvasom a cikket »
A következőképpen indokolta ebben a bizonyos interjúban, hogy mennyire nincs semmi értelme, hogy vele ilyen sokan ennyit foglalkoznak: „én nem ártottam, én nem loptam meg senkit, én nem csaltam adót, én nem drogozok, én nem csalom meg a férjem, én nem csinálok semmi olyat, ami tényleg botrányhősnő szerepbe rakna engem. Én egy családanya vagyok, aki sok mindent megélt. Egy vadóc tinilányból édesanya lettem.”

Nos, a fenti nyilatkozatot június 27-én adta, azaz kb. másfél hónappal azelőtt, hogy kiderült, hogy félrelépett – persze azt nem lehet tudni, hogy a kapcsolata Papp Máté Bence táncossal nem az interjú óta eltelt a másfél hónap alatt kezdődött-e. Az biztos mindenesetre, hogy az énekesnő és a Fricska táncegyüttes nőcsábász hírében álló tagja évek óta ismerik egymást.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet