Tóth Gabi blogbejegyzésben akadt ki azon, hogy nem talál bébiszittert, mert mindegyik túl sokat kér tőle.

Tóth Gabi a család.hu-n vezetett blogján akadt ki a bébiszitter-keresés nehézségeiről, írja168.

Már tudom, hogy tényleg nem könnyű segítséget találni, de azért még bíztam benne, hogy nem lehetetlen.

“Képzeljétek, ilyen és ezekhez hasonló mondatokat kaptam, csak egy párat idéznék: »Előre egy hónapra tudnom kell, hogy mikor kell jönnöm. Amennyiben ahhoz képest változik, akkor is kérem a pénzt a lefoglalt időintervallumra.« »Nem cserélek pelenkát.« »Ha én itt vagyok, nem lehet itt szülő, mert akkor nyafog a gyerek.« »Nem főzök, és nem vagyok takarító.« Egyik-másiknál azt hittem, rosszul hallok.”

Nem jellemző rám, de volt, hogy a meglepődéstől nem is bírtam szóhoz jutni, csak pislogtam. Nagyon fontos, hogy nem kértem sem főzést (Krauszom be sem engedne senkit a konyhába), sem takarítást.

“Sokan azt gondolják, hogy a magyar előadók is az amerikai sztárok színvonalán élnek. Hát nagyon nem. A többiek nevében nem tudok beszélni, nekünk nem is célunk. Engem tényleg nem a luxus tesz boldoggá. Imádom a hétvégi piacozásokat, a falusi csendes életet. Nem hordok luxuscipőket és megfizethetetlen táskákat sem használok. Hétköznapi életet élünk, csak más időbeosztásban.”

Szóval a lényeg, hogy nem tudok kifizetni vagyonokat pár óra segítségért. Volt olyan hölgy, aki 600 000 Ft-ot kért (volna)

– vallotta be, majd hozzátette, hogy most épp spórolnak a családjával.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet