Tóth Gabi elmondása szerint annyira legyengült lelkileg, érzelmileg és fizikailag is az őt ért bántások miatt, hogy annak nyoma maradt.

Tóth Gabi legújabb család.hu-n megjelent bejegyzésében az elmúlt hetekben őt ért bántásokról és arról írt, hogy másodszorra is elkapta a covid fertőzést, írjaBors.

Az énekesnő azt mondta, azért némította el közösségi média-oldalait, hogy támogatóit és szeretteit megvédje a gyűlölettől. Hozzátette, most valami eltört benne, ezúttal nem tud úgy tenni, mintha minden a legnagyobb rendben lenne.

Mivel az életemmel együtt járnak a fájdalmas tanulságok is, ha valóban kendőzetlenül szeretnék beszámolni róla, akkor sajnos néha az árnyoldalairól is írnom kell

– fogalmazott az énekesnő. Azt mondta, az fáj neki leginkább, hogy nem érti, mivel érdemelte ki a gyűlölködő kommenteket. 

Milyen mértékű a bűnöm, ami miatt évek óta ki lettem kiáltva ellenségnek? A családtagjaim, a gyermekem halálát kívánni maradhat büntetlen?

“Vajon, ha mélyen magukba néznek azok az emberek, akik állandóan gerjesztik körülöttem a gyűlöletet, akik álszentnek bélyegeznek, szóval, ha tényleg önvizsgálatot tartanának, vajon akkor is „megköveznének”?” – tette fel a kérdést az énekesnő.

Bevallása szerint ez már túl sok volt számára, és azt mondta, nagyon legyengült az utóbbi időben lelkileg, mentálisan és fizikailag is, amiről azt sugallta, köze volt ahhoz, hogy végül ismét elkapta a koronavírus-fertőzést.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet