Tóth Gabi nemrég jelentette be, hogy egy időre visszavonul a közösségi médiából az őt ért bántások miatt, most pedig egy interjúban mesélte el, hogy nagyon megviselik a kritikák.

Tóth GabiTV2 műsorában, a Mokkában adott interjút, amiben elmondta, nagyon rosszul érinti, hogy az elmúlt években folyamatosan támadások érik, írja168.

Nem rejtettem véka alá a hitemet (...) nem egy titkos dolog volt (...) hogy én, a nagy vadóc lány hirtelen előálltam, mint a nagy Szűz szent Mária. Nagyjából erre butítottak le

– magyarázta. Elmondása szerint kislánya megfoganásakor fordult nyilvánosan is a hit felé, ugyanis egészségügyi problémák miatt azt hitte, nem lehet gyereke, így a fogantatást csodaként élte meg. Az elmúlt években pedig állítása szerint nem csak ő, de lánya is halálos fenyegetéseket kap.

Semmi különleges nincs. Mondhatnám, nincs itt semmi látnivaló, pont olyan vagyok, mint minden más ember. (...) Megéltem mindent, aztán elfáradtam, lenyugodtam, anya lettem...

– mondta arról, hogy ő pontosan milyen ember, hozzátéve, “és egyre fontosabbá váltak számomra azok az értékek, amelyeket otthonról hoztam. És akinek családja és gyermekei vannak, nem kell magyarázni ezt, hiszen pontosan fogják érteni, miért mondom ezt”.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet