Az énekesnő arról mesélt, hogy telik náluk a karácsony.

“Otthon melege, fenyőillat és hangzavar, ami békét ad a léleknek” – ezek villanak be Tóth Gabinak, ha meghallja a karácsony szót, derült ki a Hír TV szenteste adásba került riportjából.

Az énekesnő ebben elmondta, szerinte az ünnepek alatt a felnőttek is megengedhetik magunknak, hogy gyermekké váljanak.
“Én hiszek a Jézuskában. Persze nem úgy, hogy ő rakja be a karácsonyfa alá a játékokat meg az ajándékokat, hanem úgy, hogy minden, amit megkapunk és megteremtünk, én hiszem, hogy azt valakik ott fentről segítik meg nekünk. Hogy mindent, amire vágyunk, azt megkaphassuk. Én így hiszek benne” – magyarázta Tóth Gabi.

Kapcsolódó cikk

Míg az énekesnő hívő katolikus, férje, Krausz Gábor zsidó származású, hároméves lányukat, Hannarózát pedig mindkét vallással megismertetik.

“Mi nagyon éljük egymásnak a tiszteletét, tehát hogy nagyon fontos az, hogy semmiképp nem erőltettem volna Gáborra semmit az én vallásomból, viszont nagyon nagy érdeklődéssel van a vallásom iránt, és sok mindent egyébként át is vett, ahogy én is az ő hitrendszeréből sok mindent tanultam. Hanni pedig ennek a legnagyobb élvezője lesz, úgyhogy én nagyon hálás vagyok. Mi nagyon nagy elfogadásban élünk” – mondta.

Kapcsolódó cikk

Tóth Gabi arról is beszélt az interjúban, hogy idén először hármasban töltik a szentestét, és kézzel készített ajándékokkal kedveskednek egymással.
Bár séf férje szakmájából fakadóan nem gyakran engedi be a konyhába, az énekesnő nem panaszkodik emiatt. Egy fogás van, ami nélkül számára nincs karácsony: “Franciasaláta, jó sok tojással. Az az egy, amihez minden évben ragaszkodom. Nem én készítem, hanem az édesanyám vagy a nagymamám, mert nekem annak az ízének olyannak kell lennie, mint amilyet gyerekkoromban ettem.”
Arról, hogy mit kíván az eljövendő esztendőre, Tóth Gabi így fogalmazott: “Jövőre nagyon szeretném, ha a Jézuska hozna nekem egy gyönyörű turnét ismét Erdélyországban, amire nagyon vágyom. Nyilván ezek a szakmai vágyaim, aminek örülnék, hogyha összejönnének. Globálisan, ha az országot nézem, és az emberekben gondolkodom, akkor békét, áldást és szeretetet hozzon el az embereknek, mert azt gondolom, hogy olyan éveken vagyunk túl, amikor kijár nekünk az, hogy mindenkinek ott legyen a szívében az otthon melege érzés.”

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet