Tóth Gabi elárulta, már nem csak a közösségi médiában kapja a gyűlölködő kommenteket, fenyegető hívásokat kap az oldalain feltüntetett telefonszámon.

Tóth Gabi úgy érzi, a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson adott fellépése óta gyűlöletkampány folyik ellene online, és már a telefonra is áttértek a gyűlölködők, írja168

Az elmúlt néhány napban több mint nyolcvan hívást kaptunk, köztük olyanokat, hogy üssön el egy autó, de ami leginkább szíven ütött, hogy azt kérdőjelezték meg, miért született meg a gyermekem

– nyilatkozta az énekesnő, majd visszaemlékezett a katolikus kongresszus idejére is. 

Az ellenem folytatott hadjárat miatt már a karrierem forgott kockán. A helyzet némileg normalizálódott a június végi, erdélyi turnémig.

“Nem tagadom, kaptunk támogatást, hogy elvihessük a dalainkat a határon túl élő magyaroknak, de ezt többször is nyilatkoztam, nem volt titok. Ezután újrakezdődött az őrület, amely odáig fajult, hogy előbb az online térben, most pedig már telefonon is az én és a gyermekem halálát kívánják” – mondta az énekesnő.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.