Tóth Gabi az életútjáról beszélgetett, ahol visszatekintett az őt ért kritikákra.

Tóth Gabi csütörtök este beszélt az életéről a Scruton kávézóban, amiről a 24.hu írt

Igyekszem Tóth Gabinak megmaradni, de nem könnyű ebben a karaktergyilkosságban, amiben vagyok két éve.

Emlékei szerint az őt ért támadások 2020-ban kezdődtek, amikor Fankadelivel elkészítette az Egy az isten című dalt a Pozsonyi csata című animációs filmhez. A következő gyűlölet-cunami pedig akkor jött, amikor felkérték, hogy adjon elő a pápa előtt a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson. “Itt volt a pápa, egy világkongresszus, nagyon sok vallási vezető együtt imádkozott a Hősök terén, megtisztelő eseménynek gondoltam. Nem ruháztam fel ennél többel, és ha valamire, a támadásra egyáltalán nem számítottam utána.”

Az lenne a fura, ha ugyanúgy ugrándoznék a színpadon, mint 19 évesen. 35 éves nő és anya lettem, persze, hogy megváltoztam

– jelentette ki azzal kapcsolatban, hogy sokan azért kezdték el kritizálni, mert a népi motívumokba bújt, vallásos figura messze állt a korábban tőle megszokott lázadó rockerlány-imidzstől.

Nem az a célom, hogy átmossam az emberek agyát, hogy mindenkinek a hitét megváltoztassam, hanem hogy elmeséljem, én miben hiszek. Jó úton vagyok, a hamisságot a zenén keresztül mindig meg lehet érezni, az a szívünkig hatol

– magyarázta. Elismerte, hogy volt, amikor nem jól kommunikált, de nem akar áldozat lenni, tanult a hibáiból. Elmondása szerint már teljesen kizárta a médiát az életéből. 

NER-énekesnő, meg az Orbán Viktor nem tudom mijéből kilógó valami olyan alacsony szint, amivel nem éri meg foglalkozni

– jelentette ki. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet