Tóth Gabi énekes-műsorvezető élő videóban reagált a legutóbbi, közösségi oldalin publikált fotót ért kritikákra.

Nem bántották meg

Tóth Gabi a Facebook-oldalán élő videóban reagált a legutóbbi fotóját ért kritikákra. Mint a videóban elmondta, nem bántották meg, csak szeretné, ha a kritikusai tudnák, hogy egy mai anya lehet szexi, 2020-ban egy nő bátran megmutathatja magát, ha szeretné.

Toth Gabi Kislanya Gyereke Noi Egyenjogusag Instagram
/ Fotó: Tóth Gabi Hivatalos Instagram-Oldala

“Anya! Felséges szent név! Egy szebb titulus, fontosabb hivatal nincs…” – írta a fent látható fotóhoz Tóth.

Ez nem a Kádár-rendszer

Mint mondta a videóban, a nőitársainak igyekszik üzenni. Egy új kort élünk, szögezte le Tóth, ez nem a Kádár-rendszer, a nőknek nem kell begubózva, non-stop a négy fal között ülniük.

“Nem kell szégyenkeznie senkinek. Ezt mi döntjük el, olyan értékrenden belül, ami a botrányt nem súrolja” – tette hozzá.

Log into Facebook

No Description

Úgy véli, hogy neki sem könnyű, fenn kell tartani egy életet, a munkáját a gyerekét nevelve, a családját támogatva, a férjére odafigyelve. Hozzátette: mindenkinek a saját élete a legnehezebb. 

Ne a környezetünk mondja meg, hogy mi ildomos egy anyának! Változott a világ, mindenki azon dolgozott, hogy ne kelljen úgy élni. Akik ebben a rendszerben voltak és kritizálják a dolgaimat, egyrészt semmi közük hozzá, másrészt az anyák akkor lesznek boldogok, ha élhetik tovább az életüket

– mondta el a videóban.

Kapcsolódó cikk

A fentebbi fotó után újabbat osztott meg követőivel Tóth:

A 6 órája megosztott fotó alatt megjelenő hozzászólások alapján egyelőre sikerült más belátásra térítenie követőit, ugyanis kirázólag pozitív megnyilvánulás érkezett.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet