A tulajdoni lap alapján a szentendrei családi házuk Tóth Gabi nevén van, ahogyan a rajta lévő, közel 75 millió forintos hitel is.

Mint ismert, Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor nemrégiben bejelentették, hogy válnak, az énekesnő pedig a magyar kormány után a Fricska Táncegyüttes egyik tagjának, Papp Bence Máténak is a közelébe sodródott.

Krausz Gábor a történtek miatt jobbnak látta, ha magához veszi kislányukat, Hannarózát, hogy a gyermek minél kevesebbet érzékeljen szülei válásából.

Tóth Gabi azóta magához költöztette az új párját, Papp Máté Bencét, akinek már az egyik korábbi táncostársa is megszólalt, és nőcsábásznak nevezte a fricskás fiút.

Kapcsolódó cikk

Most pedig az is kiderült, vélhetően miért kellett albérletbe költöznie Krausz Gábornak. A Blikk arról ír, hogy a tulajdoni lap szerint a szentendrei családi házuk teljes egészében Tóth Gabié, ahogyan a rajta lévő, közel 75 millió forintos hitel is.

Krausz Gábor magába zárkózott, és csak a szűk baráti körével tartja a kapcsolatot, nagyon összetört a történtek miatt. „Sokkal rosszabbul van, amióta látja, hogy Gabi számára nem állt meg az élet.
Főleg az bántja, hogy a felesége a jelek szerint máris továbblépett, új kedvesével járja az országot, sőt, már külföldre is elutaztak – árulta el a lapnak egy, a családhoz közel álló forrás, aki hozzátette: nemrégiben még közös nyaraláson is gondolkozott Tóth Gabi és Krausz Gábor.

A Fókusz stábja a hétvégén ott volt Hevesen, ahol Tóth Gabi a Fricska Táncegyüttessel közös koncertjén először mutatkozott a színpadon új párjával a válás híre óta.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet