Ekkora gyűlöletcunamit talán még senki sem kapott a magyar celebek közül.

Jelenleg egyértelműen Tóth Gabi és Krausz Gábor válása az ország legfelkapottabb témája, hiszen teljesen ledöbbentek az emberek, mikor a sztárséf pár napja bejelentette az Instagram oldalán, hogy ennyi volt, többé már nincsenek együtt az énekesnővel, akivel amúgy van egy közös gyermekük is.

De igazán az kavart nagy port, mikor szárnyra kelt a pletyka, hogy Tóth Gabi titokban összejött a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával, Papp Bence Mátéval.

Kapcsolódó cikk

Árulkodó lesifotók is kikerültek Tóth Gabiról ás a jóképű táncosról, így egyre biztosabbnak látszik, hogy valóban egy párt alkotnak, de mivel ezt még nem erősítették meg, így egyelőre nem kezelhetjük tényként. Egyedül az biztos, hogy most hatalmas népharag és gyűlöletcunami zúdult az énekesnőre, és a közvélemény egyértelműen Krausz Gábor oldalán áll, hiszen sokan őt tartják áldozatnak – legalábbis a visszajelzések alapján így van – írta meg a Promotions.

Tóth Gabi nemrég elkövetett egy óriási hibát. Ugyan nagyon jól tette, hogy az újabb posztjai többségénél letiltotta a kommenteket, hiszen rengeteg beszólást és támadást kap a botrány kirobbanása óta, de az egyik TikTok videójánál valamiért mégis lehet hozzászólásokat írni.
És ahogy az várható volt, ott darabjaira szedték őt a rosszakarói, gusztustalan üzenetek, reakciók érkeztek a bejegyzéséhez.

„Milyen Horvátországban nyaralni az új paliddal, a gyereked meg itthon hagyni? Hányinger vagy” – írta az egyik kommentelő.

„Kislányod most már jobban van teljesen? – írta egy másik.
„Gabi összefricskázta magát” – mondta egy harmadik, míg egy másik nem finomkodott, mint írta, „táncosokkal farkaló.”

Kapcsolódó cikk

A visszajelzésekből is látszik, hogy Tóth Gabi most szinte össztűz alatt áll, mindenhol csak szidják és bántják őt. Nem ez az első ilyen eset, de talán most a legdurvább, ilyen keményen még nem mentek neki össznépileg. Jó kérdés, hogy mikor nyugodnak meg a kedélyek, de reméljük, hogy hamarosan rendeződni fog a helyzet – főleg az énekesnő és Krausz Gábor közös kislányának érdekében.
Itt lehet megtekinteni Tóth Gabi legutóbbi posztját, aminél nem lehet kommentelni:

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet