Balázsék olyan zseniálisan reagáltak Tóth Gabiék válására, hogy aranyba kéne foglalni.

Most minden Tóth Gabiék körül forog. Amióta kiderült, hogy az énekesnő megcsalta a férjét a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával, nem telik el úgy nap, hogy ne közölnének a témában legalább 10 cikket egy-egy bulvároldalon – írta meg a Promotions.

Legutóbb arra is fény derült, hogy Krausz Gábor inkább elhozta az édesanyjától Hannarózát, szóval Gabi és újdonsült párja kettesben romantikázhatnak a stílusosan, milliókból berendezett szentendrei álomházban.

A sztárpár válása természetesen az ország leghallgatottabb reggeli rádió műsorában, a Balázsékban is szóba került a Rádió 1-en. Sebestyén Balázs, Vadon Jani, és Rákóczi Feri a Balaton márka megalkotásáról beszélgettek; ehhez a hallgatóktól is kaptak szlogenötleteket, melyek között bőven volt olyan, ami Tóth Gabiékhoz kapcsolódott.

A műsorvezetők persze a tőlük megszokott poéncunamival szőtték tovább a fonalat: „Egyél lángost bicskával, gyere, táncolj együtt a Fricskával!”
Sebestyén Balázs erre úgy reagált, hogy: „- Táncolni a Fricskával veszélyes, csak óvatosan! – Csak óvszerrel!” – vágta rá azonnal Vadon Jani, majd Sebestyén a következő poénnal csapta le a labdát: „Vigyázzatok a nőitekre, a Fricskával táncolni manapság veszélyes”
Kétségkívül ez most az év hazai celeb botránya, ami nem mostanában fog lecsengeni, kérdés, hogy az augusztus 20-ai ünnepségre ez milyen hatással lesz, hiszen Tóth Gabi fogja idén megszegni a kenyeret a Magyar Ízek Utcájában.
Balázsék Tóth Gabis beszélgetését az alábbi videóban hallgathatjátok vissza:

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet