Krausz Gábor és Tóth Gabi sokat beszélgetnek arról, hogy készen állnak-e egy második gyerekre.

Krausz GáborHot! magazinnak adott interjút, amiben feleségéről, Tóth Gabiról és kislányáról is szót ejtett, írja24.hu.

Vannak egyéni és közös céljaink, a legfontosabb, hogy Hanninak egészséges gyerekkora legyen és egy olyan jövőképe, olyan iskolája, hogy bármi lehessen, ami boldoggá teszi majd

– magyarázta a séf. Elmondása szerint a kislányuk külsőre mindkettejükre hasonlít, személyiségben viszont teljesen az anyjára ütött. “Akaratos, erőteljes, tudja, hogy mit akar. Amit kitalál, úgy kell lennie, nincs apelláta. A lábai ugyanolyan hosszúak, mint Gabinak, jó csaj lesz. Nekem pedig az a karmám, hogy féltsem és megóvjam majd az olyan fiúktól, amilyen én voltam” – tette hozzá, majd a család további bővítéséről is beszélt. 

Sokat beszélgetünk erről, sokat gondolkozunk ezen. A korkülönbség is most épp jó lenne, de nem tudjuk, melyik kezünkbe harapjunk. Az első három év nehéz az anyukának, ezen épphogy túl vagyunk.

“Jó ha van testvére, Gabi is számíthat Verára. Nekem viszont nem lett annyira szoros a kapcsolatom a húgommal. A B opció lehet az örökbefogadás, van néhány közvetlen ismerősünk, akinek sikerült, és csodálatos! Márciusban töltöttem be a 41-et, meg kell vizsgálni, milyen lehetőségünk van. De azt se vetettük el, hogy legyen még egy saját gyerekünk. Hanni is akkor jött, amikor akart, ha szeretne jönni még hozzánk egy gyermek, jönni fog, nem teszünk semmit ellene.”

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet