Tóth Gabi erre nem számított.

Tovább dagad a botrány Tóth Gabi körül. Az énekesnő egyáltalán nincs jó helyzetben, de bizonyos szempontból csak magának köszönheti ezt a felhajtást, ami jelenleg most körülötte van.

Miután kiderült, hogy hat év után elválnak Krausz Gábortól, egyfolytában ezen csüng az ország, többek között azért is, mert az énekesnő a Szent István-napi ünnepségen kiemelten fontos feladatot kapott: ő szegi meg az ünnepi kenyeret a koncertje után.

A sajtó munkatársai gyakorlatilag 10 percenként frissítették az augusztus 20-ai hétvége hivatalos oldalát, mert azt várták, hogy a kialakult botrány miatt lemondhatják Tóth Gabi szereplését; nem beszélve a kenyérszegésről.

Kapcsolódó cikk

Ez meg is történt: csütörtökön valóban lekerült Tóth Gabi neve a Magyar Pékszövetség Szent István-napi kenyereinek ünnepélyes megszegéséről, de az énekesnő fellépése továbbra is benne maradt a programtáblázatban.
Azóta újabb fordulat állt be az ügyben, Tóth Gabi neve visszakerült a kenyérszegéshez, ami azt bizonyítja, hogy valami nagyon gyorsan történt a háttérben, mivel a szervezők gyakorlatilag órák leforgása alatt megváltoztatták a döntésüket.
Tóth Gabi Koncert Augusztus 20
A Szent István-Napi Programtáblázatot Péntek Reggel 7 Óra 30 Perckor Szemléztük. / Fotó: Screenshot / Szentistvannap.hu

Ez azt jelenti, hogy mégsem lesz Szent István-nap Tóth Gabi nélkül, augusztus 20-án a Várkert Bazár előtt fog koncertet adni 17 órakor, majd 18 órakor a Magyar Ízek Utcájában megszegi az ünnepi kenyereket. Előtte azonban alaposan rápihen a hétvégére: információk szerint jelenleg is Horvátországban vakációzik újdonsült szerelmével, és annak szüleivel – írta meg a Promotions.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet