A Sztárban sztár leszek! újabb előzetésében Tóth Gabi kifakadt Majkára.

Egymásnak esett a Tóth Gabi és Majka

Már a harmadik casting adásán van túl a Sztárban sztár leszek! idei évada és megvolt az eddigi legnagyobb műbalhé is. Majka és Tóth Gabi egy versenyzőn vesztek össze, szemlézte a 24.hu.

A rapper megelégelte, hogy Tóth Gabi soha senkiről nem mond le a zsűritársai javára és minden jó énekes magának akar.
Néhány perc káromkodva vitatkozás után, Tóth Gabi sértődötten kivonult a stúdióból, ami miatt a forgatás is leállt. Végül Köllő Babett ment utána, hogy visszahívja, de a balhé nem ért véget. Tóth Gabi sírva fakadt, hogy sajnálja, amiért a versenyzők őt akarják.

Most az, hogy a versenyzők hozzám akarnak jönni... Mit csináljak? Rohadtul rosszul esik az, hogy bele akartok rángatni engem egy olyan helyzetbe, mintha én egy erőszakos picsa lennék, aki nem enged át versenyzőket másoknak, mert ez nincs így

– fakadt ki Tóth.

Az énekesnő egyébként az elmúlt hetekben számtalan alkalommal került a hírekbe, leginkább a Ferenc pápa látogatása apropóján tartott koncertje okán. Végül nem vállalta be, hogy Az én szívem dalában hallható “szeretkeznénk” helyett “ölelkeznénk” szót énekelte. Egy blogbejegyzésben pedig kérte az embereket, ne bántsák azért, mert keresztény. 

Az alábbi cikkben pedig megírtuk, az élő videóban hogyan reagált az őt ért vádakra.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet