Tóth Gabi legújabb bejegyzésében második családjáról vallott, akiknek nagyon hálás a támogatásért.

Tóth Gabi ismét blogbejegyzéssel jelentkezett a család.hu-n, ezúttal azt szedte össze, kik azok a kollégái-barátai, akikkel napi szinten együtt dolgozik, és akik nagyban hozzájárulnak a szakmai sikereihez, írja168

Kiemelte például Szabó Zé zeneszerző-producert, aki elmondása szerint az első pillanattól kezdve hitt benne, és nem engedte el a kezét akkor, amikor kikerült a Megasztár buborékjából, és “mint egy árucikk, adták kézről-kézre a menedzserek”.

Kevés emberre számíthattam mindig, és az egyikőjük Szabó Zé volt. A legtöbb dalomnak ő a dalszerzője, hangszerelője. Tudja mit szeretek, miben tudok kiteljesedni. Nagyon hálás vagyok neki, hogy soha nem akart olyan dallamokat rám erőltetni, amelyekkel nem tudok azonosulni.

“Figyelt engem, látta a fejlődést, érezte, hogyan válok nővé, anyává, és hogy ez milyen módon változtatja az ízlésemet. Soha nem kezelt tárgyként, mint sokan mások.”

Az énekesnő asszisztenséről, Bódor Anikóról, két kollégájáról, Tihiről és Forgács Beáról is említést tett. Emellett Csóka Peti zenészről is beszélt, akiről azt mondta, “egyezik a hitünk, az értékrendszerünk. Soha nem ítélt el, soha nem kérdőjelezte meg az őszinteségemet, hitt bennem, biztatott, erőt adott”.

Ő volt, aki támogatta a népzenei vonalat, mert az első perctől érezte, hogy hazataláltam benne. Amikor más kinevetett és akadályokat gördített elém, ő nem hagyta, hogy feladjam, tovább jött velem ezen az úton

– vallotta be az énekesnő.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet