Blogbejegyzésében arról írt Tóth Gabi, hogyan élte meg az elmúlt hetek eseményeit.

Vállalja ezeket a "bűnöket"

Tóth Gabi is a fellépők között volt a szeptember ötödikei Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson, ahol Ferenc pápa szentmiséje előtt énekelte el Az én szívem című dalát.

Tóth Gabi nem merte elénekelni Az én szívem eredeti verzióját Ferenc pápa előtt

Már nem szeretkeznénk az erdőben, hanem ölelkeznénk –énekli Tóth Gabi a pápai mise előtt.

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk
A fellépése után blogbejegyzésében kifejtette, mennyire megviselték az elmúlt hetek történéseivel kapcsolatos visszajelzések, merthogy a pápa szentmiséje előtti fellépésén megjelent az új klipje is. A bejegyzésben leírta, hogy belebetegedett, és elment a hangja.

Nem tudom, hogy mi a bűnöm. Amennyiben az, hogy az új dalom autentikus hangzású és népzenei elemeket tartalmaz, akkor vállalom. Ez a múltam és végre újra a jelenem. Ez vagyok én. Amennyiben az, hogy „magyarkodom”, mert van a klipemben Dunakanyar, csipke és néptánc, hát azt is vállalom

– olvasható a blogbejegyzésében a család.hu nevű oldalon.

Szeretné, ha nem bántanák azért, mert keresztény

Tóth azt is kifejtette, leginkább az zavarja, amin emiatt a családja keresztülmegy. Mint írta, nem kéri és főleg nem várja el, hogy megértsék, miért fontos neki a hite vagy az Eucharisztikus Kongresszuson való részvétele.

Nem ártok vele senkinek, úgyhogy egyszerűen csak arra kérek mindenkit: ne bántson azért, mert keresztény vagyok, ne szidjon azért, mert felvállalom a vallásom, egyszerűen csak mondja/gondolja azt, hogy „de jó neki!”, vagy menjen tovább

– magyarázta az énekesnő a blogbejegyzésben.

De mi ez a család.hu?

A blog, ahová Tóth Gabi ír Kendőzetlenül rovatcímmel, egyébként a magyar kormány kedvenc családbarát platformja. Az énekesnő majdnem két éve, 2021. február 3-án indított közös blogot a Családbarát Ország Nonprofit Kft.-vel, a hozzá tartozó csalad.hu oldalon. 

Kapcsolódó cikk

2017 márciusában az akkor még kormánykritikus Magyar Nemzet írta meg, 6 milliárdos kampányra írt ki tendert a kormány. Azonban a feltételeket úgy határozta meg, hogy arra csak egy cég nyújthat be pályázatot.

A lap megjegyezte, hogy a CSBO egyedül pályázhatott egy 1 milliárd értékű, Kríziskezelő szolgálatok fejlesztése című felhívásra is.

A Magyar Nemzet arra is rávilágított, hogy a szóban forgó szervezetnek korábban köze nem volt családpolitikához. A céget húsz éve még Zánka Tours néven alapították, ebből lett a Magyar Vitorlás Központ Nonprofit Kft., hogy aztán 2016 februárban Családbarát Ország legyen.

Az énekesnő egyébként nem viseli jól a kritikákat. Több celebtársát tiltott a közösségi oldaláról. De a szóban forgó eseményről posztolt cikkek alatt korlátozta vagy egyenesen letiltotta a kommentszekciót.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet