Blogbejegyzésében arról írt Tóth Gabi, hogyan élte meg az elmúlt hetek eseményeit.

Vállalja ezeket a "bűnöket"

Tóth Gabi is a fellépők között volt a szeptember ötödikei Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson, ahol Ferenc pápa szentmiséje előtt énekelte el Az én szívem című dalát.

Kapcsolódó cikk
A fellépése után blogbejegyzésében kifejtette, mennyire megviselték az elmúlt hetek történéseivel kapcsolatos visszajelzések, merthogy a pápa szentmiséje előtti fellépésén megjelent az új klipje is. A bejegyzésben leírta, hogy belebetegedett, és elment a hangja.

Nem tudom, hogy mi a bűnöm. Amennyiben az, hogy az új dalom autentikus hangzású és népzenei elemeket tartalmaz, akkor vállalom. Ez a múltam és végre újra a jelenem. Ez vagyok én. Amennyiben az, hogy „magyarkodom”, mert van a klipemben Dunakanyar, csipke és néptánc, hát azt is vállalom

– olvasható a blogbejegyzésében a család.hu nevű oldalon.

Szeretné, ha nem bántanák azért, mert keresztény

Tóth azt is kifejtette, leginkább az zavarja, amin emiatt a családja keresztülmegy. Mint írta, nem kéri és főleg nem várja el, hogy megértsék, miért fontos neki a hite vagy az Eucharisztikus Kongresszuson való részvétele.

Nem ártok vele senkinek, úgyhogy egyszerűen csak arra kérek mindenkit: ne bántson azért, mert keresztény vagyok, ne szidjon azért, mert felvállalom a vallásom, egyszerűen csak mondja/gondolja azt, hogy „de jó neki!”, vagy menjen tovább

– magyarázta az énekesnő a blogbejegyzésben.

De mi ez a család.hu?

A blog, ahová Tóth Gabi ír Kendőzetlenül rovatcímmel, egyébként a magyar kormány kedvenc családbarát platformja. Az énekesnő majdnem két éve, 2021. február 3-án indított közös blogot a Családbarát Ország Nonprofit Kft.-vel, a hozzá tartozó csalad.hu oldalon. 

Kapcsolódó cikk

2017 márciusában az akkor még kormánykritikus Magyar Nemzet írta meg, 6 milliárdos kampányra írt ki tendert a kormány. Azonban a feltételeket úgy határozta meg, hogy arra csak egy cég nyújthat be pályázatot.

A lap megjegyezte, hogy a CSBO egyedül pályázhatott egy 1 milliárd értékű, Kríziskezelő szolgálatok fejlesztése című felhívásra is.

A Magyar Nemzet arra is rávilágított, hogy a szóban forgó szervezetnek korábban köze nem volt családpolitikához. A céget húsz éve még Zánka Tours néven alapították, ebből lett a Magyar Vitorlás Központ Nonprofit Kft., hogy aztán 2016 februárban Családbarát Ország legyen.

Az énekesnő egyébként nem viseli jól a kritikákat. Több celebtársát tiltott a közösségi oldaláról. De a szóban forgó eseményről posztolt cikkek alatt korlátozta vagy egyenesen letiltotta a kommentszekciót.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet