Pottyondy Edina legújabb videójában Kocsis Máté aranyhalai és a nemzeti konzultáció mellett Tóth Gabiról is szót ejtett.

Pottyondy Edina azzal a hírrel kezdte, hogy Navracsics Tibor fideszes miniszter jelentette be, hogy Tóth Gabi kórházba került. “Elég volt beöltözni Váci utcai szuvenírbabának, és rögtön egy olyan nemzeti intézménnyé vált, hogy miniszter jelenti be azt, hogy szünetel” – idézte videóját a 168.

Pottyondy szemléletes példával próbálta levezetni, miért is vannak olyan sokan, akik nem kedvelik őt: “Az a baj, hogy úgy viszonyulsz Orbán Viktorhoz, ahogy Gyurta Dani a Finish mosogatógép-tablettához. Senki nem gondolja, hogy ő veszi a tablettát. Senki nem hiszi el, hogy ő rakja bele a gépbe. És legfőképp senki nem hiszi el, hogy így spórol vizet. “

Gabi, mindenki tudja, hogy a pénzért csinálja. De! A Gyurta Dani egyrészt legalább nem tagadja le, másrészt a Finish mosogatógép-tabletta nem lök rajta három társadalmi osztályt felfelé

– magyarázta.

Gabi, senki nem kér számon, nem kell bizonygatni semmit. Kurva jó áron eladtad magad, viseld már méltósággal!

„A felnőttség azzal kezdődik, hogy érted a dolgok színét és fonákját, hogy a dolgoknak következménye van. Négy hónap alatt eljutni a paneltől a jachtig – az kiváltja az emberek ellenszenvét.”

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.