Tóth Gabi és Pápai Joci a zánkai Bozzay Pál Általános Iskolában 60 diáknak tartottak előadást arról, hogy milyen nehézségek árán érték el az álmaikat.

Tóth Gabi az iskolai bántalmazás témájával kapcsolatban idézte fel, hogy őt is csúfolták kortársai gyerekkorában, írja24.hu.

Tisztán emlékszem, hogy felsőben sokszor csúfoltak. Akkor erősödött fel az, hogy ki, milyen ruhában megy, és nekem nem volt túl sok nadrágom vagy cipőm, ezért mindig ugyanazokban jártam. Ezzel mindig bántottak, és ez azért bennem maradt…

Elmondása szerint akkor megfogadta, hogy az első fizetéséből meg fogja venni az álmai tornacipőjét három különböző színben, hogy minden nap más legyen a lábán, és ez így is lett. Arról is mesélt, hogy a szorongás már fiatalként is részévé vált az életének, és évekig küzdött pánikbetegséggel is. 

Azt gondolom, hogy minden érzékenyebb ember szorongó típus, tehát aki jobban átérzi a dolgokat, az szorong. Én egyébként ezt már egész jól kezelem.

“Például, amikor Jocival énekelünk, vagy zenélünk, az mindig segít. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy ezzel meg lehet tanulni együtt élni, azonban fontos, hogy beszéljünk róla, mert a fiatalok nem biztos, hogy ezt a helyén tudják kezelni” – árulta el.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet