Meglepte Tóth Gabi a pályatársát, Tóth Andit a Dancing with the Stars műsorában.

Nemrég meg is védte Tóth Andit

Tóth Andi még év elején beszélt arról, hogy Tóth Gabi hosszú ideje, hol privát üzenetben, hol Facebook-csoportokban alázza, miközben a nyilvánosság előtt megjátssza magát.

Tóth Gabi titkos Facebook-csoportban alázta Tóth Andit

Állítólag ismert celebek gúnyolják egymást ott.

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk

Tóth Gabi azóta folyamatosan bizonyítani akar. Nemrég a Sztárban sztár leszek! adásában védte őt.

A műsor egyik versenyzője, Krizsán Lili bújt Tóth Andi bőrébe, amikor is elénekelte a Néztek című dalát, amit Tóth Gabi és Köllő Babett értékelése szerint „kellő flegmasággal” adott elő. Majka szerint azonban egyáltalán nem volt olyan jó a produkció, mint azt két zsűritársa gondolja. Szerinte nem volt jó a dalválasztás, mert a versenyző sokkal „nagyobbat” is énekelhetett volna. Ezután pedig a dalba is belekötött, aminek azonnal védelmére kelt Tóth Gabi.

Az eredeti előadó védelmében szólalnék fel, hogy ez egy huszonegy-két éves lánynak az üzenete. Mi ne felejtsük el, hogy milyenek voltunk ennyi idősen, ugye

– mondta.

Tóth Gabi nagyon szereti Tóth Andit

Múlt szombaton pedig a Dancing with the Starsban – ahol a zsűrik éjszakája alkalmából a Sztárban sztár mesterei is részt vettek – ömlengett arról, hogy valójában mennyire nagyra tartja a 22 éves énekest, szemlézte a 24.hu.

“Annyit szerettem volna mondani, hogy én minden tévhittel ellentétben nagyon szeretem Andit. Az egyik legtehetségesebb énekesnőnek és táncosnak tartalak ebben a műsorban és nagyon szeretlek. Nagyon fontos, hogy tudd rólam, hogy én soha nem akartam neked semmi rosszat” – mondta élő adásban Tóth Gabi, amit aztán azzal próbált nyomatékosítani, hogy jó erősen magához szorította Tóth Andit, aki végin kínosan mosolygott és bólogatott.
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet