Tóth Gabi a mélyre süllyedést emlegette első nyilvános posztjában azóta, hogy kiderült, hogy válik.

A hét legnagyobb hazai botránya az volt, hogy szerdán egy-egy Instagram-posztból kiderült, véget ért Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága – írja a 168.

A hír már csak azért is keltett hatalmas megdöbbenést, mert az énekesnő évek óta hangoztatja, hogy mennyire kiáll a keresztény értékekért, és úgy egyébként semmiből sem lehetett arra következtetni, hogy a családi életében bármiféle gondok lehetnének.

Mind Tóth Gabi, mind Krausz Gábor a következőket írták szerdai posztjaikban: „arra kérjük a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánunk megosztani a nyilvánossággal.
Kérjük, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire!”

Kapcsolódó cikk

Ezek után többet nem is hallottunk felőlük a héten, egészen addig, amíg Tóth Gabi ki nem tett egy üzenetet a Facebookra szombaton. A poszt csak rövid ideig volt elérhető, de a Blikk megőrizte az utókornak. A következő állt benne: „köszönöm azoknak az ismerőseimnek, akik valamilyen formában kifejezték a támogatásukat felém… És azoknak is , akikből olyan mélységeket váltott ki, amilyen szintre soha nem szeretnék lemenni.”
Ezen kívül Tóth Gabi a következő dalszövegrészletet posztolta még, ezt is törölte azóta: „Jaj Istenem hogy éljek meg, Hogy a világ ne szóljon meg, Szól a világ, mit hajtok rá, Úgy ég a tűz, ha tesznek rá, Egész világ rólam beszél, De azt mind elfújja a szél.”
Az idézet a következő dalból való.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet