Mint kiderült, Tóth Gabi új kapcsolata nem is annyira friss.

Tóth Gabi és a táncosa, Papp Bence Máté már nem titkolják a szerelmüket.

Kapcsolódó cikk

A legfrissebb információk szerint, Tóth Gabi és a Fricska táncosának, Papp Bence Máténak a kapcsolata már hetek óta tarthat. Egy közeli ismerős a Blikknek számolt be arról, hogy a kémia már régóta tagadhatatlan a szerelmesek között, habár hosszú ideig egyáltalán nem közeledtek egymás felé.

Nem véletlen, nemcsak Tóth Gabi szíve volt foglalt, de mint kiderült a Fricska Táncegyüttes művésze is komoly kapcsolatban élt az előző hónapokban.
A helyzet az erdélyi turné alatt változott meg, ahol a szerelmesek egymásra találtak, azóta pedig nagyon felgyorsultak az események. Mint kiderült Tóth Gabi és Papp Bence Máté azóta már össze is költöztek, Tóth Gabi házában töltik a közös időt.
Egy közös ismerős most a Blikknek mesélt arról, hogyan és mikor lett a gyengéd érzelmekből nagy vihart kavaró szerelem.

Régóta izzott közöttük a levegő, de mivel mindketten párkapcsolatban éltek, so­káig talán maguknak sem vallották be az érzéseiket. Végül a június végi, erdélyi koncertsorozaton melegedtek össze, Gábor pedig alig két hete tudta meg, hogy vége a házasságuknak, mert Gabi már mást szeret

– mondta.

De nem zárkóznak be a négy fal közé, legutóbb például Jászberényben kapták őket lencsevégre, ahol nem csupán egymás mellett sétáltak, de kézenfogva andalogtak. Jártak már dinnyeföldön is a napokban, és olyan esemény is volt, ahol a táncos édesanyja is velük töltötte az időt.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet