Interjút adott Tóth Gabi énekesnő, ahol nemcsak az anyaságról beszélt, de zenei pályafutásáról is.

Hosszabb interjút adott a Blikknek a Megasztár egykori felfedezettje, Tóth Gabi, aki az elmúlt években jelentős változásokon ment át. Megszületett kislánya, Hanna, zenei pályáján is más vizekre evezett, de újabban a hajszínét is megváltoztatta, szőkéből barna lett.

Az énekesnő azt is elárulta, miért váltott szőkéről barnára, mint mondja a barna szín számára a megnyugvást jelenti.
“Nekem a barna szín mindig a lelki békét, a megnyugvást jelenti. Miután túlleszek egy nehezebb időszakot, mindig jól esik szőkéről barnára váltani. Ráadásul ez sokkal jobban illik ahhoz az irányhoz, stílushoz amit újra képviselek, ami önazonos, ami én vagyok. Kívül, belül egyaránt. Egészségügyi okai is vannak egyébként, aki valaha festette a haját szőkére, tudja, milyen károkat okoz. Úgy éreztem, miután vége lett a támadás cunaminak, hogy végre túlvagyok rajta és ideje barnára váltani. Elég volt az extravaganciából, szeretnék kicsit visszavenni, elbújni, beolvadni” – mondta Tóth Gabi a lapnak.
Tóth Gabi Változásai Interjú
/ Fotó: Tóth Gabi Hivatalos Instagram-Oldala
Az énekesnő azt is elmondta a Megasztár óta rengeteget változott, már nem az a hebrencs kamasz, aki volt, már nincs benne súlyos megfelelési kényszer, mint annak idején, és már nem akarja, hogy mindenki szeresse, vagy elfogadja őt.
“Alapvetően én ma is egy vidéki lány vagyok, sosem felejtettem el, honnan jöttem. Nincsenek allűrjeim, nem “szálltam” el. Sőt, rám inkább a kételkedés jellemző, saját magamban is. Maximalista vagyok, igyekszem mindig a legtöbbet, legjobbat nyújtani. Fiatalon jónéhány olyan emberrel dolgoztam, aki nem engedte, hogy az legyek, aki vagyok és azt csináljam, amit szeretnék. Túlságosan megbíztam mindenkiben, de mára ez is megváltozott. Óvatos lettem és kétszer meggondolom, kit engedek közel magamhoz” – fogalmazott Tóth Gabi.
Kislánya születése óta a hangja is megváltozott, visszatalált a folk műfajhoz, ez az új dalaiban is erősen visszaköszön, ma autentikus folk-rock stílust teremtett magáénak. Tóth Gabi azt is elárulta a Blikknek, hogy van egy fogadott anyukája, akit a Megasztár idején ismert meg.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet