Tóth Gabi annyira bízik abban, hogy hamarosan sikerül vidékre költözniük, hogy már oda íratta be kislányát óvodába.

Tóth Gabi már korábban is beszámolt róla, hogy férjével azt tervezik, hogy vidékre költöznek. Az énekesnő most a család.hu-n mesélt részletesebben a terveiről, amit a Blikk szemlézett.

Még óvatosan merek csak fogalmazni, és konkrétumokat még félek elárulni, de tudjátok, hogy régi vágyam, hogy a Dunakanyarba költözhessünk. Úgy néz ki, hogy eggyel közelebb kerültünk ennek az álomnak a megvalósításához...

“Életem legnagyobb ajándéka lenne egy vidéki otthonban kelni reggel (akár kakaskukorékolásra) és oda hazatérni este” – vallotta be az énekesnő. „Megmagyarázhatatlan erő húz vissza a vidéki lét felé, és lelki szemeim előtt már csak egy olyan kép lebeg, hogy egy szép téli délelőtt én játszom Hannival a vidéki házunk nappalijában, az ablakon át látni a havas tájat, a kandallóban ropog a fa, és Krauszom készíti az ebédet… Ezt most nagyon szeretném, úgyhogy drukkoljatok, hogy jövőre már így ünnepelhessem a születésnapomat.”

Annyira akarom és annyira hiszek abban, hogy megvalósul, hogy Hannit már abban a városkában írattam óvodába

– árulta el, majd azt is kifejtette, milyen érzések kavarognak benne most, hogy a kislánya óvodás lesz. „Ez a nap is eljött. Még én sem hiszem el. Elvileg tavasz második felétől óvodás nagylányom lesz. Most írtam le ezt így először, és persze azonnal elhomályosult a szemem. Az egyik felem szinte belepusztul a gondolatba, hogy az egy szem gyerekem mások felügyelete alatt lesz… Ugyanakkor álszentség volna részemről – és itt jön a nyugtassatok meg rész –, ha az egyik felem nem azt érezné, hogy yeeeah, egy picit újra lehetek egyedül.”

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet