Erre nem számítottunk.
Borbás Marcsi többször is elmondta, hogy alakját elsősorban erős akaraterejének köszönheti, még a főzőműsorok állandó kóstolgatása mellett is. Ezúttal azonban komoly kihívás elé került, amikor vendégül látta Pauli Zoltánt, a gasztronómia világában elismert szakembert, aki egyben Tóth Vera férje is. Marcsi és Zoltán régóta ismerik egymást, és nem először dolgoztak együtt, most azonban egy különleges olasz finomságot, montanarát, vagyis pizzatészta-alapú fánkot készítettek édes és sós változatban. A kóstolásnak ezúttal nem tudott ellenállni, Zoltán fogásai teljesen levették a lábáról.
“Ez borzasztó, nem jöhetsz többet, mert elhízunk teljesen. Isteni, de tulajdonképpen csak levegő, nem hizlal, ugye? Azért áruljuk el, amíg itt a szép képeket felvették az operatőrök, párat már megettünk. Nem lehet betelni vele, olyan finom, lenyűgöző” – áradozott Marcsi az ételről saját műsorában a Dunán.
Kapcsolódó cikk

Borbás Marcsi: “Úgy gondoltam, hogy legalább az én fájdalmaim és gyászaim maradjanak az enyémek”
Rengeteg nehézsége, de még egy komoly betegsége is volt, amiről a sajtó nem tudott.
A méltatás itt nem ért véget: amikor a kocsonyakészítés során megvágott egy Zoltán által sütött kenyeret, őszinte elismeréssel beszélt kollégájáról, hiszen sikerült neki olyasmit mutatnia, amit még Marcsi sem ismert teljesen.
“Mintapéldány a kenyered. Nézem, követlek és figyelem, amiket csinálsz, és ennél szebb kenyeret nem lehet sütni.”
Kapcsolódó cikk

Borbás Marcsi nem fogta vissza magát – Kemény véleménye van a főzőműsorokról
Rengeteg műsorba hívták már zsűrizni, de mindet visszautasította.