Tóth Vera nem áll le, újabb 7 kilogrammtól szabadult meg

Tóth Vera, a 2003-2004-es Megasztár nyertese nagy változásokon megy keresztül. A korábban 50 kilogrammot leadó énekes még további hetet fogyott le.

Fele műtét, fele kitartás

Idén februárban motiváló Instagram-bejegyzést írt Tóth Vera, amelyben egyrészt a kritikusainak üzent, másrészt szerette volna megosztani örömét. Mint írta, mindennap megkapja, hogy neki könnyű, mert átesett egy gyomorműtéten, így könnyebben fogy. Azonban állítása szerint nem csak ennek köszönheti új alakját, amivel ő is elégedett.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Valóban volt műtétem és sosem tagadtam le, hogy segített megindítani a kilókat, de aki ettől várja a teljes megoldást, és azt gondolja, neki semmit nem kell tennie magáért, ne is kezdjen bele! Semmilyen fogyasztószer, -tabletta, -lötty nem fog lefogyasztani, elhiheted, kár magadat abban a hitbe ringatnod, hogy biztosan van megoldás arra, hogy ne kelljen megmozdítanod a popódat. Nincs[/perfectpullquote]

– kezdte Tóth Vera.

toth vera fogyasanak titka
Tóth Vera / Fotó: Sommay Márk

Hozzátette, “nem zörögnek a csontjaim, nem is fognak soha, mert a hormonjaim a mai napig «vicceskednek» velem, és azért a jó kaják is közrejátszanak. Nem érdekel már, ki, mit gondol rólam. Szeretem magam, büszke vagyok magamra. Nagyon nehéz volt elérni, hogy őszintén kimondhassam ezt. 50 kilót fogytam, ebből a felét saját magam erejéből, mert le tudtam győzni a kifogásaimat, a lustaságomat.”

Újabb hét kiló

Azóta rendszeres mozgással tartja kordában a súlyát. Annyira megszerette a sportot, hogy a karantén ideje alatt sem pihent, online tartott edzéseket neki az edzője.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A nő, aki életem egyik meghatározó alakja! A távolság és a szerelmem mennyei főztjei ellenére a karantén alatt online edzésekkel és rengeteg motivációval még 7 kilót lefaragott rólam. Annyira hálás vagyok neked! Folytatjuk új kihívásokkal, új edzéstervekkel és módszerekkel![/perfectpullquote]

– írta közös képük mellett az énekesnő.

https://www.instagram.com/p/CBylV8qFu3j

Vélhetően nem áll le 57 kilogrammnál.

Külföldön Adele jár hasonló cipőben, noha állítólag ő műtét nélkül érte el mindezt. A többszörös Grammy-díjas énekes a 8 évig tartó házasságának félbeszakadása után döntötte el, új életet kezd. Olyannyira lefogyott, hogy rajongói már féltették. Szintén idén februárban Adele nem 50, hanem 40 kilónál járt, de ő sem áll le. Májusban a nyilvánosság elé állt, ahol ezúttal nem lesifotókon, hanem önként feltöltött képen láthattuk, milyen alakuláson esett át. Mint írtuk, ő már nem az az Adele, akit korábban ismertünk.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból