Oláh Ibolya és Tóth Vera látszólag rendezték a nézeteltérésüket.

Oláh Ibolya január végén a Partizánnak adott interjújában mesélt a Megasztár első szériájáról, ahol második helyezést ért el Tóth Vera mögött. Az énekesnő azt mondta, a verseny nem volt tiszta, és beleszólhattak a szavazásba. 

„Nagyon furcsa volt nekem, hogy nem láttam a nevelőotthonos testvéreimet sehol, nagyon halkan hallottam őket valahol fent. Nagyon-nagyon sokat segített volna nekem, ha az arcukat is látom. De csak a Vera-transzparensek voltak ott, Vera-rajongókkal volt tele (a nézőtér). Furcsálltam is, mert két busszal jöttek anyuék az otthonból, de el voltak dugva” – idézte Oláh Ibolyát a Blikk.

Kapcsolódó cikk

A feltételezésre Tóth Vera is reagált: „Sajnálom, hogy ennyi idő után sem tudta feldolgozni ezt, és hogy még mindig próbálja magának megmagyarázni, miért nem ő nyert. Emlékszem, akkora figyelem és szigor övezte a szavazást, hogy semmilyen módon nem lehetett belenyúlni. Egyébként meg Ibolya sokkal több lehetőséget kapott, mint én, aki megnyerte a műsort, ám az, hogy ő mennyire élt ezekkel, a lelkiismeretére van bízva.”

A két énekesnő az RTL Reggeli kulisszái mögött találkozott újra, és úgy néz ki, a nézeteltérés már a múlté. 

A találkozáskor készült fotóhoz Tóth Vera ezt a leírást írta: „Ölbehuppanós nosztalgia az RTL Reggeli kulisszái mögött, egy régi-régi kolleginával”.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet