Visszatér Magyarországra a népszerű együttes, a TOTO

Június 27-én a Budapest Sportarénában lép fel a legendás TOTO együttes. Ez a turné az amerikai banda leghosszabb koncertkörútja évek óta, amelyet most kiterjesztenek 2019-re, és az egész világra.

A könnyűzene történetében csak néhány előadó mondhatja el magáról, hogy nagyobb befolyása volt a popkultúrára, mint a TOTO muzsikusainak. A zenekar tagjai szólóban több mint ötezer albumon hallhatóak, amelyek összesen közel fél milliárd példányban keltek el és több mint 200 Grammy-jelölést gyűjtöttek be.

A több mint 40 együtt töltött év alatt több ezer dalt alkottak, köztük minden idők legnagyobb példányszámban eladott albumaira is, amellyel tovább növelték elismertségüket, s közben a TOTO megmaradt az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb koncertzenekarnak.

Toto Pubshot
Toto Visszatér Magyarországra / Fotó: Nme

A TOTO saját lemezeinek eladásai meghaladják a 40 millió példányt. Továbbá egyike azon kevés 70-es évekbeli zenekaroknak, amelyek a változó tendenciákat és stílusokat be tudták építeni a munkásságukba, így élvezhetik a több generációs rajongótábor folyamatos támogatását.

A zenekar vadonatúj válogatás lemeze, a 40 Trips Around The Sun (Sony Music) márciusi megjelenésekor tucatnyi országban debütált a slágerlisták élvonalában.

Toto ᴴᴰ – 40 Trips Around the Sun live at Royal Albert Hall London 01.04.2018

Toto 40th Anniversary tour live at Royal Albert Hall London 01,04,2018. Members: Steve Lukather,David Paich ,Steve Porcaro ,Joseph Williams. Touring members:…

Az olyan klasszikus TOTO slágerek, mint a Rosanna vagy az Africa Weezer feldolgozása tonnányi médiamegjelenést vontak magukkal, a 20 milliós streaming mellett. Ráadásul az eredeti zeneszámok újjáéledését is előidézték; csak a Spotify-on több mint 422 milliós lejátszásnál tartanak.

A TOTO nemrégiben jelentette be egy különleges gyűjtemény, az All In megjelenését, amely november 30-tól lesz kapható.

40 Trips Around The Sun elnevezésű turnéjuk már megkezdődött, Európában és Észak-Amerikában volt eddig látható, és produkált teltházas előadásokat, többek között az amszterdami Ziggo Dome-ban, a londoni Royal Albert Hall-ban, illetve a Ryman Auditoriumban Nashville-ben, június 27-én pedig hozzánk is ellátogatnak.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2018. június 27., 22 óra

Helyszín: Akvárium Klub

Jegyár: Október 15-től lesznek elérhetők

Jegyfoglalás: ITT

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból