Tracy Kiss haja a szülés után kezdett el elvékonyodni és kihullani, ami nála családi eredetű. Úgy döntött, nem hagyja annyiban a dolgot.

Tracy Kiss magyar származású amerikai influenszer közösségi médiaoldalán dokumentálta hajbeültetésének teljes folyamatát, írjaBors.

Nagyon kevesen beszélnek a női hajhullásról. Pedig ez azért baj, mert manapság már a nők részének is elérhető a hajbeültetés

– szögezte le az influenszer, élet- és párkapcsolati tanácsadó, jóga- és meditációs tanár, aki eredetileg élőben akarta közvetíteni a folyamatot, de mivel azt helyi érzéstelenítéssel csinálják, az orvosok ezt egészségügyi és biztonsági okokból nem engedélyezték. 

A hajvonalam már régóta zavart, azon mindenképp változtatni akartam. Ráadásul a homlokom is sokkal szélesebb lett, amiért hullott a hajam. Ezért is vállalkoztam a beavatkozásra

– magyarázta. Egy törökországi klinikán végezték el a beavatkozást, ahol azt ígérték neki, hogy 1-1,5 centivel alacsonyabbra tudják tenni a hajvonalát.

Tracy úgy döntött, a hajbeültetés mellett szemöldökbeültetést is kér, ugyanis azt korábban túlszedte magának. 

“Szó szerint ragyog a szívem, annyi támogató üzenetet kaptam. Nagyon sokan megosztották velem a hajhullással kapcsolatos félelmeiket és aggodalmaikat, aminek nagyon örülök.”

Remélem, hogy az én utam fényt és reményt jelenthet a sötétségben. Tegyünk egyszer és mindenkorra pontot ennek a tabunak a végére

– mondta az influenszer. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet