Mentőhelikoptert küldtek a 11 éves kislányhoz, aki hintázás közben szenvedett komoly balesetet május 23-án, ami végül a halálát okozta.
A 11 éves angol kislány a kertjükben hintázott, amikor a nyakára tekeredett a kötél. Grace Patricia Hamnetet édesanyja találta meg eszméletlenül, amikor azt ellenőrizte, megérkezett-e már a futár. Azonnal segítséget hívott, a kislányt mentőhelikopterrel szállították kórházba.

A gyermek súlyos agyi sérüléseket szenvedett az oxigénhiány miatt, és végül öt nappal a baleset után életét vesztette a kórházban, írja a Bors.

The Mirror on Twitter: "Girl, 11, dies after becoming entangled in rope swing while on phone to friendshttps://t.co/HnVXcwktqD pic.twitter.com/P2wiwPln6M / Twitter"

Girl, 11, dies after becoming entangled in rope swing while on phone to friendshttps://t.co/HnVXcwktqD pic.twitter.com/P2wiwPln6M

A tragédia bírósági tárgyalását most tartották, ekkor derült ki, a kislány a baleset bekövetkezésekor éppen videóhívásban volt barátaival, akik szemtanúivá váltak a szörnyű tragédiának. Amikor Patricia hirtelen eltűnt a beszélgetésből, és nem reagált semmire, a gyerekek is jelezték szüleiknek, valami baj történhetett.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet