Trey Songz énekes-dalszerző 10 millió dolláros perrel számolhat, miután két nő szexuális zaklatással vádolta meg, írja a Metro.

Még tavaly történt az eset

Trey Songz (eredeti nevén Tremaine Neverson) énekes még 2018. január elsején zaklatott egy nőt Miami egyik klubjában.

Trey Songz
Trey Songz Nem Tudott Parancsolni Ujjainak / Fotó: Sean Zanni

A sértett azt állítja, hogy az énekes privát asztalánál történt a zaklatás, amikor is Trey keze a nő ruhája alá tévedt, a hölgy engedélye nélkül. A zenész ujjai itt nem álltak meg, és megpróbáltak behatolni a hölgy vaginájába is.

A szexuális zaklatások miatt végleg befellegzett Plácido Domingo karrierje

Domingo egyúttal lemondta az összes fellépését is a Los Angeles-i Operaházban, és ezzel valószínűleg le is zárult fél évszázados amerikai karrierje, mert az Egyesült Államokban nincs több tervezett szereplése. Bejelentése egy héttel azután jött, hogy lemondta minden fellépését a New York-i Metropolitan Operaházban egy nappal a bemutató előtt, mert egyre nagyobb nyomás helyeződött rá házon belül.

Trey az est folyamán továbbra sem tudott megálljt parancsolni magának, és a társaság másik hölgytagjának is el kellett szenvednie a beleegyezés nélküli ujjazási kísérletet.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

Egyelőre nem reagált a vádakra az énekes

A másik hölgynek viszont hátulról gyűlt meg a baja Trey ujjaival.

Trey Songz – Can’t Help But Wait (Official Video)

The official video of “Can’t Help But Wait” by Trey Songz from the album ‘Trey Day’ – available now! Subscribe for more official content from Atlantic Record…

A nő ezért pert indít az énekes ellen. Trey még nem reagált nyilvánosan az őt ért vádakra.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet