Patrick J. Adams és felesége, Troian Bellisario második kislányának érkezése a szülőket is meglepetésként érte.

Patrick J. Adams és Troian Bellisario első gyermekének születése is sokáig titok volt

A Suits (Briliáns elmék) szereplője, Patrick J. Adams és a Hazug csajok társaságának sztárja, Troian Bellisario 2016 óta házasok. (Troian feltűnt a Briliáns elmékben is, amelyben Claire Bowdent alakította, aki nem volt közömbös Mike Ross iránt, akit pedig Adams játszott.) A pár igazán profi már a rejtegetésben, ugyanis első kislányuk Aurora érkezéséről sem osztottak meg semmit egészen a születéséig. Azonban a várandósság és a szülés fázisait továbbra kürtölték világgá, és bizonyára hasonlóan tervezik ezt majd a legújabb Adams-lánnyal is, írja a People magazin.

Troian Bellisario és Patrick J. Adams viszont nyilvánosságra hozta, hogy megszületett második lányuk Elliot Rowena Adamsszel. A fotóhoz írt szövegből mindkét szülő utal arra, hogy a pici érkezése váratlan volt számukra, de ennek ellenére kívánják, hogy hasonlóan különleges legyen lányuk élete, akárcsak az érkezése. 

A büszke édesanya a leírásba még azt is belefoglalta, hogy lányuk május 15-én látta meg a napvilágot, a fotót pedig az édesapja készítette. Természetesen a kommentszekciót elárasztották a gratulációk és a szeretetüket kifejező üzenetek. 

Nemrég egyébként beszámoltunk arról, hogy Ellie Goulding gyereke is megszületett, aki viszont Patrick J. Adamsszel és Troian Bellisarióval ellentétben videóra vette a várandósság különböző fázisait.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet