Elképesztő befejezést ígér a Trónok harca színésze

A Jaime Lannistert megformáló Nikolaj Coster-Waldau a Huffington Postnak adott interjút, és bár sok mindent nem árulhatott el a Trónok harca utolsó évadáról, azt mondta, a befejezés nem fog csalódást okozni.

Nyilvánvaló, hogy Trónok harca színészei nem fognak semmilyen őrületes részletet felfedni a sorozatról, de már annyira várjuk a záróévadot, hogy minden információmorzsának örülünk. Most például annak, hogy a Jaime Lannistert alakító Nikolaj Coster-Waldau a Huffington Postnak adott interjút, amiben persze a Trónok harcáról is szó volt.

Tuti, hogy nem ismered fel azt a 13 Trónok Harca-színészt, akik a Harry Potter-filmekben is feltűntek / ContextUs

Mialatt nézünk egy-egy filmet, észre sem vesszük, hogy az adott színészt ismerjük egy másik alkotásból. Talán beugrik néha, kit is látunk, mint például Tonks (Harry Potterből) és Osha (Trónok Harca) esetében. De vajon tudtad, hogy Aragog, a pók a HP-ból is szerepet kapott a TH-ban?

A színész annyit megerősített, hogy Jamie Észak felé lovagol majd, de ezután már csak húzta az idegeket:

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Hát, Észak felé tart. Nem hiszem, hogy biztosra vehetjük, hogy el is jut odáig, de ki tudja. Annyi biztos, hogy Észak felé megy. Lehet, hogy felfalja egy sárkány, sose lehet tudni. Vagy csak úgy megbotlik, az is megeshet. Vagy megtalálja élete szerelmét és akkor azt mondja, ennyi volt, nem kell ez többet.[/perfectpullquote]

Coster-Waldau azt is megjegyezte, mennyire elégedett volt a sorozat lezárásával és bízik benne, hogy a rajongók is hasonlóan éreznek majd.

2016 jamesl 2 base
Jaime Lannister Dubaiban / Fotó: Time Out Dubai

“Küldtem levelet az íróknak, mikor az olvasás végére értem, azt mondtam nekik, nem hiszem, hogy lehetett volna ennél jobb munkát végezni a sztori befejezésével.”

Géták: ilyen lesz a román Trónok Harca – – ContextUs

A Géták: babona és háború címmel indul filmsorozat a románok őstörténetéről, írja a foter.ro. A sorozat a géta-dák civilizációt állítja középpontjába, főhőse Decebal dák király jobbkeze, Vezina lesz. Cselekménye a dák-római háborúk idején, 80 körül játszódik.í Információk szerint a film az antik források alapján dolgozza fel a dákok és rómaiak közötti háborúkat, de emellett a román mitológiák alapján …

A színész azt mondta, nagyon kielégítő mégis nagyon meglepő a vég, minden, amire vágytunk. Hozzátette azt is, nem lesz semmi olyan fordulat, ami ne lett volna megalapozva:

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nem olyan lesz, mint amikor az utolsó pillanatban hirtelen kiderül, hogy ki lesz a gyilkos, és valaki olyan, akire senki sem számított… Nagyon jó munkát végeztek az írók.[/perfectpullquote]

A színész elismerte, neki is nagyon fog hiányozni a sorozat és Jaime Lannister karaktere, de a stábtagokkal állítólag már sikerült elbúcsúztatniuk a sorozatot néhány nagy ölelésekkel és könnyekkel kísért vacsorán.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból