Nézem Film A Trónok harca szereplői nehéz feladatot kaptak az új...

A Trónok harca szereplői nehéz feladatot kaptak az új évad bemutatója előtt

Promóció

Aki rajongó, talán már látta a vicces videót, amelyben érdekes feladatot kellett teljesíteniük a Trónok harca szereplőinek. A legmeglepőbb, hogy egyiküknek se sikerült, sőt volt, aki meg sem próbálta.

Promóció
- Advertisement -

Emilia Clarke-nak már-már kiejthetetlen nevet adtak az alkotók. A Daenerys Targaryen valóban nem a legkönnyebben kimondható név, betűzni meg talán még nehezebb. Ennek ellenére az LA Times műsorvezetője, Meredith Blake megkérte a szereplőket, próbálják meg lebetűzni a nevet. Érdekes változatok születtek.

Néhány név egyszerűen csak kiejthetetlen / Fotó: Evening Standard

Egyesek az első és második betűn kívül nem jutottak tovább, de legalább próbálkoztak.  Jacob Anderson az egyetlen, aki közel járt a megoldáshoz, bár az utolsó pár betűnél ő is elbukott. A többiekhez képest ő vette a legjobban az akadályokat.

Emilia Clarke elárulta, hogyan segített a Trónok harca nyelvének tanulása az aneurizmából való felépülésben

A Trónok harca Daenerys-ét alakító színésznő március végén sokkolta a rajongókat, mikor elárulta, a sorozat első évadának forgatását követően túlélt egy sztrókot és két agyműtétet. Clarke Stephen Colbert műsorában árulta el, mennyit segített a dothraki nyelv a felépülésben. Az HBO csapata évek óta a biztosra megy, hogy ne szivárogjanak ki részletek, de idén tényleg elmentek a végletekig.

Az már korábbi hírekből kiderült, Clarke sorozatbeli címét, a Khaleesit sokáig rosszul ejtették az emberek. A fantáziavilágban a különleges hangzású nevek azonban tökéletesen megállják a helyüket.

LAT Entertainment on Twitter

Can cast members of #GameOfThrones spell Daenerys Targaryen? We asked and… it’s not pretty. https://t.co/T3sNG1q5GD https://t.co/qA42iO65sx

Helyes kiejtését azóta már leírták. Így most már mindenki úgy nézheti végig az utolsó évadot, hogy jól ejti Targaryen nevét.

Promóció
ForrásDesigntaxi
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3