Miután az HBO kiadta a Trónok harca utolsó évadát promótáló posztereit, a Twitter is meglepetéssel készült a rajongóknak, számolt be róla a DesignTaxi.

A Trónok harca sorozat népszerűsége akkorára nőtt, hogy számtalan különböző cég és terület lovagolja meg az utolsó évad közelgését. A rajongók túléltek több mint egy évet a sorozat nélkül. Mostmár örülnek mindennek, ami akár csak nyomokban is visszarepíti őket Westerosba, például emojiknak.

A Trónok Harca utolsó része a valaha látott legnagyobb csatát ígéri

A Trónok Harca sorozat fanjainak a következő évig várnia kell, hogy láthassák a befejező évadot, de egyes kíváncsi és türelmetlen rajongók igyekeznek minél több titkot feltárni a készülő epizódok kulisszatitkaiból. Ezen nem is lehet csodálkozni, hiszen az HBO olyan csatajelenetet ígér a záró évadban, amely mellett a hatodik évad nagy durranásának számító Fattyak csatája is eltörpül majd.


A Twitter TV 20 Trónok harca által inspirált emoji-dizájnt osztott meg a felhasználókkal. Az HBO-s plakátok mind egy-egy szereplőt ábrázolnak a trónon ülve. Ennek nyomán az új emojik a poszteren is ábrázolt karaktereket varázsolják a képernyőinkre.

No Title

No Description

Az április 14-e még mindig messzinek tűnik, de legalább addig is találkozhatunk kedvenc szereplőinkkel egy képernyőn. Még ha nem is azon, amelyiken igazán szeretnénk.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk