Nézem Film Ennél viccesebb ma már nem lesz: Ilyen lenne a...

Ennél viccesebb ma már nem lesz: Ilyen lenne a Trónok harca, ha indiai lenne

Promóció

Nemrég szembejött velem egy YouTube-videó, ami azt igyekszik bemutatni, milyen lenne a Trónok harca, ha indiai lenne. Már csak az akcentus miatt is elég vicces.

Promóció
- Advertisement -

A SuperWoman YouTube-csatorna töltötte fel az If Game of Thrones were Indian (Ha a Trónok harca indiai lenne) paródiát. Egyszerűen zseniális!

If Game of Thrones Were Indian

The Game of Thrones Season 8 premiere is just days away and I thought what better way to celebrate than to give my favourite show some Indian flavour. And of course, I had to recreate Battle of the Bastards through the lens of an Indian Soap Opera!

Az indiaiak egyébként kivételesen rajonganak a Trónok harcáért. Napvilágot látott ugyanis, hogy remake készül a népszerű sorozatból Bollywood stílusban.

Bakiztak a színészek a Trónok harcában, és ez jól jött a Starbucksnak

A Trónok harca az utolsó évadát sugározza, ám talán a nagy hype-ban az egyik színész ott felejtette a starbuckson poharat az asztalon, írja a . Az üzletlánc bejelentette, megoldást talált arra, hogy a felnőtt tartalmakat ne lehessen a bolt területén nézni. A döntés oka az volt, hogy szeretnék, ha a kávézók mindenki számára biztonságos környezetet jelentenének.

A Trónok harca utolsó évadának 4. része nem csak a Starbucks “reklámja” miatt került célkeresztbe, hanem szivárogtatás miatt is. Mint kiderült, premier előtt kikerült a világhálóra, de gyorsan el is fogták a tetteseket. Az HBO indiai forgalmazójaként ismert Star India Private Limited három jelenlegi, és egy korábbi munkatársa hozta idő előtt nyilvánosságra.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3