Nemrég szembejött velem egy YouTube-videó, ami azt igyekszik bemutatni, milyen lenne a Trónok harca, ha indiai lenne. Már csak az akcentus miatt is elég vicces.

A SuperWoman YouTube-csatorna töltötte fel az If Game of Thrones were Indian (Ha a Trónok harca indiai lenne) paródiát. Egyszerűen zseniális!

If Game of Thrones Were Indian

The Game of Thrones Season 8 premiere is just days away and I thought what better way to celebrate than to give my favourite show some Indian flavour. And of…

Az indiaiak egyébként kivételesen rajonganak a Trónok harcáért. Napvilágot látott ugyanis, hogy remake készül a népszerű sorozatból Bollywood stílusban.

Bakiztak a színészek a Trónok harcában, és ez jól jött a Starbucksnak

A Trónok harca az utolsó évadát sugározza, ám talán a nagy hype-ban az egyik színész ott felejtette a starbuckson poharat az asztalon, írja a . Az üzletlánc bejelentette, megoldást talált arra, hogy a felnőtt tartalmakat ne lehessen a bolt területén nézni. A döntés oka az volt, hogy szeretnék, ha a kávézók mindenki számára biztonságos környezetet jelentenének.

A Trónok harca utolsó évadának 4. része nem csak a Starbucks “reklámja” miatt került célkeresztbe, hanem szivárogtatás miatt is. Mint kiderült, premier előtt kikerült a világhálóra, de gyorsan el is fogták a tetteseket. Az HBO indiai forgalmazójaként ismert Star India Private Limited három jelenlegi, és egy korábbi munkatársa hozta idő előtt nyilvánosságra.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk